Ontspanning en beauty

Hier vindt je alle informatie over ontspannende gelaatsverzorgingen, massages, manicures, pedicures, make-up, ontharing en meer!

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar kan je niet alleen terecht voor huidverbetering, maar ook voor ontspanning en beauty behandelingen.

Wij bieden ontspannende gelaatsverzorgingen aan, massages, manicures en pedicures, ontharing en waxen, maquillages en ook verschillende wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Onze afslankende en vet bevriezende behandeling cryotherapie, vind je hier.

Wil jij een ontspannende of beauty behandeling voor twee? Een zogenoemde duo behandeling of duo massage? Geen probleem! Wij hebben één behandelingsruimte waarbij we jou en jouw vriend of vriendin tegelijkertijd kunnen behandelen!


ontspannende gelaatsverzorging ideaal voor huidverzorging!Ontspannende gelaatsverzorging

Wij begrijpen heel goed dat je soms lekker wilt ontspannen en nog niet bezig bent met huidverbetering. Voor jou is de reiniging en de massage belangrijker dan werken op huidproblemen.


Wij doen ook duo massages, dat zijn massages voor twee!Massages

Even lekker helemaal tot rust komen met een goede nek-, schouder, rugmassage, een ontspanningsmassage of een wat stevigere massage. Dat kan bij ons! En dan kan ook met twee.


Wij doen duo manicures of pedicures. Dat is leuk met z'n twee! Kom samen met jou vriendin voor een manicure of pedicure!Manicures en pedicures

Wil jij mooi gelakte nagels en verzorgde handen en voeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken enkel met het topmerk Pronails. Bij ons kan je terecht voor zowel nagellak als gellak / Sopolish.Ontharing en waxen

Of je nu op vakantie gaat, of regelmatig jezelf laat ontharen, wij begrijpen wat jij wilt. Gladde benen, oksels, borst, rug, de bikinilijn of de brazilian. Helemaal glad en haarvrij. 


Wil jij een wimperlifting in antwerpen of wil jij wimpers en wenkbrauwen laten verven? kijk dan hier!Wimper- en wenkbrauwbehandelingen

Niet helemaal tevreden meer met de kleur van jouw wimpers of wenkbrauwen? Of zou je graag een meer open blik willen?

Neem dan een kijkje bij onze Wimper- en wenkbrauwbehandelingen!Weet jij al van welke behandeling je wilt genieten? 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x