NIEUW! Onze verjongende kuur

NIEUW! Onze verjongende kuur

Wil jij er graag wat jonger en frisser uitzien? En tegelijkertijd ook heerlijk wat tijd aan jezelf besteden? Dan is de verjongende kuur ideaal voor jou! Voor vier weken lang zien wij elkaar elke week voor een andere gelaatsverzorging .

We starten met de Timexpert White, de behandeling tegen pigmentvlekjes. Ideaal aan deze behandeling is dat deze ook zorgt voor een diepgaande reiniging en een egale huid! 

In week twee volgt de Excel Therapy O2. Deze behandeling geeft een intense zuurstofboost waardoor jouw huid weer een optimalere doorbloeding krijgt en waardoor jouw cellen onderling beter met elkaar kunnen communiceren. Zo worden de huid eigen processen gestimuleerd om optimaal te werken! 

Daarna volgt de Timexpert C+ (A.G.E.) behandeling. Dit is een ware Vitaminekuur die ook een anti-glycatie effect heeft. Glycatie is het proces van versuikering van de collageen en elastine vezels in de huid. Als deze flexibele vezels versuikerd raken breken deze af waardoor jouw huid steeds meer verslapt. Eenmaal gebroken kunnen we de vezels niet herstellen, maar we kunnen wel met deze behandeling bestaande versuikering tegengaan!

We sluiten af in week 4 met de Timexpert Rides. Dit is een heerlijke anti-rimpelbehandeling die de rimpels van binnenuit mooi opvult waardoor de huid ook gladder wordt! 

De prijs van deze kuur bedraagt € 375,00. Als kers op de taart krijg je bij deze kuur de thuisverzorging van de Rides mee ter waarde van €149,70! Dat is èn de dagcrème èn de dag- en nachtoogcrème! 

En boek je in oktober? Dan krijg je een gratis LED upgrade ter waarde van €40,00 per keer op de behandelingen waar dat mogelijk is.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x