Hallo herfst! Tijd voor wat broodnodige huidherstel!

Daar zijn we dan, na twee heerlijke zon overgoten weekjes, weer helemaal met beide beentjes terug op de grond, op de koude en natte grond. De herfst heeft haar intrede gemaakt en de tijd aangekondigd waarop we nu met z’n allen actief kunnen werken aan de herstel van onze huid en de schade die ze over de zomer heeft opgelopen.


Ondertussen ben ik echt wel de grens van de 30 gepasseerd (32 eind dit jaar) en moet ook ik werken aan mijn huid wil ik langzaam, tergend langzaam ouder worden en mijn mooie velletje behouden.


De grap is wel dat pas na mijn dertigste weet hoe ik me moet verzorgen en wat ik een verschil ik zie in mijn huid ten opzichte van een jaar geleden, toen ik voor het eerst met Germaine de Capuccini begon. (Voor de klanten die het kennen, mijn “bruin gebied” is ronduit waardeloos, ik behoor tot de onderste 10% …) Het geeft in ieder geval de burger moed.


Dus, mijn plan, met grof geschut uiteraard, bestaat in eerste instantie met, hoe kan het ook anders, een microneedling kuur. Voor acht weken lang, elke twee weken een behandeling, waarbij met een automatische pen, de Dermatech pen van Germaine de Capuccini, 36 kleine naaldjes in mijn hals en gezicht gestempeld worden, om zodoende het aangepaste serum beter op te kunnen nemen en om te zorgen dat mijn huid meer collageen en elastine aanmaakt, de holy grail in antiaging.


Heb jij last van een droge huid in de winter? lees hier waarom en 7 tips om het te voorkomen!

Microneedling helpt bij het vervagen van mijn lijntjes, rimpels, mijn twee oude acné littekentjes, pigmentvlekjes en verfijnt poriën en geeft een mooie eclat. Een veelzijdige behandeling dus die voor heel veel mensen meerdere huidproblemen in een keer kan aanpakken.


Mijn eerste sessie heb ik vanmorgen gehad. Met al dat werken vergeet je soms zelf even te genieten en voor ik het wist moest ik het vechten tegen het in slaap vallen.. Zaaaalig. Zowel het serum als het masker waren afgestemd op mijn wens om vooral eerst de lijntjes aan te pakken. Die paar sproeten die ik heb opgedaan deze zomer komen later aan bod zodra mijn algehele kleur weer naar dat prachtige Engelse perkament gaat.


Thuis ben ik nu overgeschakeld van de Vitamine C + A.G.E. naar het neusje van de zalm, The Cream GNG. Manlief (ja dezelfde manlief die het presteerde om O2 melkdruppels in mijn O2 tonic te krijgen...) wilde deze graag een keer uitproberen. Na een jaar lang van alles voorbij zien komen raakte hij toch wel geïntrigeerd over die stamceltechnologie en hoe deze de tijd kan terugzetten. We gebruiken deze nu sinds zondag samen als nachtcrème, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik hem ook ’s ochtends gebruik in combinatie met The Serum, het bijbehorende serum. Had ik niet overgeschakeld naar The Cream GNG, dan had ik zeker richting the SNRS lijn gegaan, dat is momenteel optimaal voor het herstel na de zomer en de overgang richting de winter. Het nieuwe serum wat onlangs gelanceerd is, geeft al in 7 dagen resultaat.


Over twee weken heb ik mijn tweede behandeling! Ik kijk er nu al naar uit! Dan ga ik het combineren met ons nieuwe LED Masker wat we woensdag nu echt gaan binnenkrijgen. Ik heb foto’s gezien en studies gelezen over wat LED kan bijdragen aan extra resultaat op een behandeling, dus ik ben ontzettend benieuwd!!


Ik houd jullie op de hoogte! Wil je voor jezelf een behandelplan opstellen of werken aan jouw huiddoelen? Kom dan langs voor een Discovery Treatment, dan doen we een huidanalyse en bepalen we met welke behandelingen we van start gaan.
Meer items Hallo herfst! Tijd voor wat broodnodige huidherstel!

Schrijf jouw review en maak elke maand kans op €50 korting!

Elke maand selecteren wij een winnaar uit onze nieuwe google reviews! Mee doen? Lees hier hoe!

1 september 2020

Happy Safe Summer Days worden verlengd!

Ook de gehele maand september hebben wij spetterende kortingen op kuren, geselecteerde zomerse behandelingen én producten. Wil jij weten welke dat zijn?

1 september 2020

Besteed jouw AG-Aankoopbon bij Coco's Luxury Beauty Bar

Ook jij kan jouw AG-Aankoopbon besteden bij Coco's Luxury Beauty Bar! De voucher van AG Insurance is bij ons geldig! Voordelig genieten!

29 juli 2020

Happy Safe Summer Days

De gehele maand augustus hebben wij spetterende kortingen op kuren, geselecteerde zomerse behandelingen én producten. Wil jij weten welke dat zijn?

28 juli 2020

"Rebecca je bent zo stil

We zien je niet zo veel meer". Dat klopt!  Ik ben een tijdje wat minder op de voorgrond geweest en met hele goede reden.  meer weten? Lees hier waarom!

28 juli 2020

Double the Fun!

❣️ACTIE❣️⁠ ⁠ Kom tegelijk met jouw vriend, vriendin, moeder, zus, dochter, collega of buurvrouw voor jullie gelaatsverzorging en krijg beide jullie wenkbrauwen shapen ter waarde van EUR 15,00 GRATIS! ⁠

15 juni 2020

Safety First, Beauty Second

We zijn alweer in onze vierde week van de heropening! Op maandag 18 mei opende wij onze deuren weer. De boekingen vlogen ons om de oren en heel team Coco's was super blij om iedereen weer te zien. En nog blijer om weer iedereen van fijne en professionele behandelingen te voorzien.

10 juni 2020

Huidveroudering; 7 tips die je er tegen kunt doen

"Ben ik niet te jong voor antirimpel crème?" Deze vraag kreeg ik een kleine twee weken geleden van iemand die ongeveer dezelfde respectabele leeftijd heeft als ik (32) en ik moest er eens heerlijk door gniffelen.

Wij zijn telefonisch, per mail, app, instagram en webshop bereikbaar!

Heb jij hulp of producten nodig? Wij zijn bereikbaar!

23 maart 2020

Wegens de Covid-19 maatregelen voorlopig gesloten

Wij zijn wegens de Covid-19 maatregelen voorlopig gesloten tot en met 5 april.

18 maart 2020

Corona update - toch weekend sluiting

❗❗Corona update❗❗ Wegens nieuwe maatregelen van de overheid, bekend gemaakt vandaag, zijn wij per direct gesloten in het weekend tot en met 3 april 2020. Alle bestaande afspraken worden geannuleerd. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen als je bij ons nog een afspraak hebt staan.

14 maart 2020

CORONA UPDATE:

Vooralsnog zijn wij zaterdag en zondag geopend!

13 maart 2020

Onze hygiëne maatregelen voor het Coronavirus:

Het zal je niet ontgaan zijn, de maatregelen en adviezen om ons heen rondom het Coronavirus worden elke dag aangepast en aangescherpt. Bij Coco's Luxury Beauty Bar nemen wij hygiëne erg serieus. Daarom informeren we jou hoe wij om gaan met het Coronavirus, zodat je niet onnodig jouw bezoek aan ons hoeft uit te stellen.

13 maart 2020

Altijd blijven lachen!

Altijd blijven lachen! Als je net zoals ik een diehard Blind Getrouwd fan bent, dan weet je dat er activiteiten of dingen zijn die je kunt die hormonen beïnvloeden.

3 maart 2020

Waarom heb ik last van een droge huid in de winter?

Heb jij ook last van winterkwaaltjes? Een huid zo droog dat ze craquelé ziet, prikkende ogen, droge lippen en een mond vol met zand als je wakker wordt. Wat je er tegen kunt doen? Wij geven je tips!

19 december 2019

NIEUW! Onze verjongende kuur

Wil jij er graag wat jonger en frisser uitzien? En tegelijkertijd ook heerlijk wat tijd aan jezelf besteden? Dan is de verjongende kuur ideaal voor jou!

NIEUW "Herstel je huid" Arrangement

Zoals te lezen in Goed Gevoel hebben ook wij het "Herstel je Huid" arrangement met twee gratis maskers en de unieke lepel massage. Optimaal genieten en huidverbetering!

NIEUW "Me-Time" arrangement!

Wil jij heerlijk genieten van dit heerlijke arrangement? Lees dan snel verder!

LED's light you up! Het nieuwe pareltje voor huidverbetering!

Vanaf aanstaande woensdag gaat onze dienstverlening nog een stapje verder! Bij al uw huidproblemen en –uitdagingen kunnen wij u nog beter helpen! Hoe? Met het nieuwe, unieke en innovatieve LED Masker, de LED-XPERT van Germaine de Capuccini!

Wil jij jouw geliefde ècht verwennen deze moederdag?

Ben jij op zoek naar een tof cadeau voor moederdag voor jouw moeder, vrouw, dochter, vriendin of jezelf? Stop maar met zoeken! Wij hebben vier hele leuke moederdag arrangementen samengesteld! En je kan er zelfs op moederdag van genieten, alleen of met z'n tweeën!

De Happy Summer Days zijn verlengd!

De zomer was in aantocht... Maar wij laten ons niet kennen! Daarom hebben wij onze Happy Summer days verlengd tot en met eind juli!

Happy Hour wordt Happy Summer Days!

De zomer is in aantocht! En omdat wij daar zo enthousiast over zijn, doen wij iets geks! Onze Happy Hour wordt de Happy Summer days! Van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 29 juni krijg je 10% korting op de gelaatsverzorgingen èn hebben we andere leuke acties!

Al twee maanden mogen wij jou van onze service voorzien!

Woow.. Het is vandaag exact twee maanden geleden dat wij onze deuren hebben geopend! Wat vliegt de tijd. En hoeveel hebben wij al niet gedaan sinds de opening.

Onze nieuwe promoties en arragenementen!

Bij Coco's Luxury Beauty Bar zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe events, arrangementen, samenwerkingen, opleidingstrajecten en acties om contact de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Heeft u tips of feedback? Wij horen deze graag!

Happy hour!

Wil jij graag jouw huid laten analyseren, in een ongedwongen sfeer vragen stellen over persoonlijke verzorging, goed advies krijgen, als eerste onze nieuwe promoties ontdekken of genieten van onze mini gelaatsverzorging? Kom dan naar onze Happy Hour!

Vriendinnenavond!

Wil jij samen met jouw vriendinnen of collega’s een leuke en leerzame avond beleven en weten hoe jij jouw verzorgingsritueel of make-up skills kan optimaliseren? Boek dan een vriendinnenavond!

Eindelijk! De opening!

Zo, we zijn open! En wat een toffe opendeurdagen waren dat! Iedereen ontzettend bedankt voor de steun en gelukswensen! Door alle drukte ben ik er vorige week(en) niet aan toegekomen om een update te geven en om aan te geven waar wij naar voor staan en wat ons uniek maakt.

Hartverzakking nummer zoveel..

Een kleine twee weken geleden kreeg ik mijn zoveelste hartverzakking.. “Jouw vloer”, zei Sien lachend tegen me, “staat op een trein in Italië vast vanwege een staking.. Ergens in de week van 18 maart zou die wel komen..”

Het uitbouwen van ons dream team!

In tegenstelling tot het moeten opkomen van het volkomen logische besef dat we tijdig moesten beginnen met het opbouwen een community en een klantenkring waren we al wel wat doortastender ten aanzien van het uitzetten van een vacature medio januari. Lees hier ons avontuur verder!

Hoe kom je nou in hemelsnaam aan klanten?

Over de kerstvakantie hebben we onze thuissalon aanzienlijk opgepimpt en voorbereid voor het kunnen ontvangen van klanten. Maar ja, de salon zit op de tweede verdieping, in een woonhuis, zonder reclame. Van de loop moeten we het dus niet hebben.

Wat een ondernemer al niet hebben kan: een rollercoaster van emoties..

Ik weet het nog als de dag van gisteren, het was 24 december 2018, de dag dat we een koopovereenkomst hadden ondertekend om een heus pand te kopen voor Coco’s Luxury Beauty Bar en we zaten in de auto onderweg naar mijn ouders in Breda. “JAAAAAHHH!!!!!!!!” gilde ik uit, “Onze eerste klant heeft geboekt!!!!!”

Een inkijkje in de ruwe schetsen van Coco's Luxury Beauty Bar

Ja, mijn eigen beauty imperium, daar waren we gebleven in mijn blog vorige week. Maar hoe dan? Hoe moet dat eruit zien, met wie wil ik samen werken en belangrijker nog, wat is mijn concept?

Huh? Beauty Bar? En je corporate carrière dan?

Huh? Beauty Bar? In Antwerpen? Ging jij niet voor een corporate carrière in Nederland? Haha ja, dat zijn de vragen die ik afgelopen maand en vooral sinds vorige week regelmatig krijg. Daarom wil ik jullie de komende weken tot aan de opening van Coco’s Luxury Beauty Bar meenemen op het pad dat ik het afgelopen jaar gevolgd heb.

We komen dichterbij!

Een paar dagen geleden stuurde interieurarchitect, Sien Huygen van 2nd Skin, de tekeningen op van haar visie van Coco's Luxury Beauty Bar. Na uitvoerige gesprekken, lijstjes van wat wil, maar ook wat wil ik niet en foto's, kon zij een beeld vormen van wat ik in mijn gedachte had, maar dan nog beter.

Kerst kwam vroeg dit jaar!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x