Bioslimming

Bioslimming

Bioslimming, wat is dat?

Bioslimming is een wetenschappelijk bewezen lichaamswrap die jou helpt met afslanken. Bioslimming combineert detox, afslanken, en anti-aging met een versterkende anti-cellulite werking. De behandeling combineert geconcentreerde essentiële oliën, algen- en plantenextracten en cafeïne met de twee thermale componenten: warm en koud.

Bioslimming is een pijnloze, wetenschappelijk bewezen afslankbehandeling en is daarmee ook al 7 jaar op rij uitgeroepen tot beste lichaamsbehandeling.

Hoe werkt afslanken met Bioslimming?

De essentiële oliën die je terug kunt vinden in de Bioslimming producten hebben een fijne moleculaire structuur waardoor deze beter en dieper in de huid kunnen doordringen dan ingrediënten met een grotere molecuul. Cederhout, eucalyptus, rozemarijn en extract van paardenkastanje zorgen samen voor een verhoogde bloedcirculatie. Dat is onder andere belangrijk voor het behandelen van cellulite omdat cellulite zich juist daar ophoopt waar de bloedcirculatie verlaagd is. Je kunt dat merken doordat die specifieke gebieden ook vaak kouder aanvoelen dan op plekken waar de bloedcirculatie niet verlaagd is.Daarnaast versnelt Bioslimming het metabolisme wat weer zorgt voor snellere vetverbranding. 

De drainage zal vervolgens zorgen voor de afvoer van vocht en vetcellen.

Welke resultaten kan ik verwachten van Bioslimming?

Toen wij de eerste resultaten zagen van de Bioslimming behandeling waren we even stil, zoveel resultaat met zo weinig inspanning?! Dit willen we, nu! 

Klinisch onderzoek toonde aan dat de zichtbaarheid van cellulite na 4 weken met 67% was afgenomen. Daarnaast verloren alle deelnemers van het onderzoek zo'n 1 tot 4 cm van buik en taille. 

Ok, ok hiervoor kwam je eigenlijk naar deze pagina, de voor- en na foto's:

Wat een verschil hé? Ok, nog eentje dan:

bioslimming Antwerpen

Waarom kiezen voor een Bioslimming kuur?

Een Bioslimming kuur is voor het overgrote deel van de mensen het meest effectief. Een kuur bestaat uit 6 Bioslimming behandelingen plus thuisverzorging. De thuisverzorging is een belangrijk onderdeel van de effectiviteit van de Bioslimming kuur en wordt dan ook sterk aangeraden.

Val je echt af met Bioslimming?

Ja, doordat Bioslimming de vetafbraak verhoogt verliest de gemiddelde klant zo'n 0,5 kg na de eerste behandeling. Ga je voor een kuur van 6 behandelingen? Dan kun je rekenen op zo'n 3 kg gewichtsverlies.Is het Bioslimming effect blijvend?

Het korte antwoord is, ja! Je hoeft een Bioslimming behandeling niet te herhalen. Natuurlijk is het volgen van een gezonde levensstijl wel de manier om ook jouw vormen en strakke huid te behouden. 

Is Bioslimming geschikt voor het verminderen van spataderen?

Een volmondig ja! Heb je last van zichtbare spataderen? Dan is Bioslimming een hele effectieve behandeling om de zichtbaarheid van jouw spataderen te verminderen. Daarnaast kun je deze afslankbehandeling ook inzetten voor het verminderen van rusteloze benen. 

spataderen bioslimming

Hoe ziet een Bioslimming behandeling eruit?

De Bioslimming behandeling bestaat uit drie verschillende fases en duurt in totaal zo'n 60 minuten. In de eerste fase brengen we twee verschillende gels en één crème aan. Het aanbrengen van de Bioslimming producten gebeurt vanaf de enkels tot net onder de borsten. Na het aanbrengen van de gels en crème word je ingepakt met een dun laagje folie. De folie is bedoeld om de gels op hun plek te houden.

Na de eerste fase start de inwerktijd. Deze rustfase duurt 30 minuten. Je kunt er voor kiezen om in dit half uur met een kopje thee te relaxen maar je kunt ook een tweede behandeling boeken zoals een manicure, pedicure of gelaatsverzorging. 

Tijdens de laatste fase worden de resten gel verwijderd met een nat, warm compres. We zorgen dat de huid droog is en starten dan met het aanbrengen van de laatste, koude gel door middel van bindweefselmassagetechnieken. Al direct na deze eerste behandeling is er zichtbaar verschil.

Afslanken van de armen met Bioslimming

armen afslanken bioslimming


Doet een Bioslimming behandeling pijn?

De Bioslimming behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar is geheel pijnloos en wordt zelfs als ontspannend ervaren. De laatste fase kan wel als koud worden ervaren en omdat de Bioslimming behandeling nog zo'n 12 uur doorwerkt kun je je daarna nog wat rillerig voelen.

Wil je er echt een fijne me-time ervaring van maken? Dan raden we je aan om er een gelaatsmassage, gelaatsverzorging, pedicure of manicure bij te boeken. Deze behandelingen kunnen we gemakkelijk tijdens de inwerktijd van de Bioslimming uitvoeren. 

"Everybody loves bioslimming"

bioslimming resultaten antwerpen

Eerst Bioslimming bij Coco's in Antwerpen, daarna Bioslimming thuis 

Boek je een Bioslimming kuur dan krijg je ook automatisch thuisverzorgingsproducten mee. Deze kit bestaat uit de Bioslimming Trio Home, de Control Shape, de Lipo Scrub en de Bioslimming drink. De Bioslimming trio home gebruik je tussen de salonbehandelingen door of na een kuur om de effecten te versterken. De Control Shape gebruik je twee keer daags en de Lipo Scrub gebruik je 1 à 2 keer per week. 

De Bioslimming drink is een 10-daagse kuur.

Alle Bioslimming voor thuis producten kun je overigens ook altijd gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Daar profiteer je onder andere van gratis verzending naar België én Nederland.

Wanneer kun je beter niet starten met Bioslimming?

Ben je zwanger of geef je nog borstvoeding? Dan is dit niet het moment om te starten met bioslimming. Ook tijdens je menstruatie kan het eventuele buikkrampen verergeren. 

Laat het ons ook altijd even weten wanneer je een hele gevoelige of reactieve huid hebt, we doen dan eerst een test op de huid zodat we kunnen zien hoe jouw huid reageert op de producten die we tijdens de behandeling zullen gebruiken.

Heb je een medische aandoening waarbij massage niet toegestaan is? Ook dan is het helaas geen goed idee om te starten met Bioslimming. 

Heb je een andere aandoening en vraag je je af of afslanken met Bioslimming wel een goed idee is? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer over Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Ben je benieuwd naar onze schoonheidssalon in Antwerpen? Bekijk dan onderstaande video voor een sfeerimpressie. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een gratis huidanalyse. Zo ontvang je uitgebreid huidadvies op maat én kun je even sfeer komen proeven in onze salon, no strings attached. 

Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram voor tips en trics op het gebied van huid- en schoonheidsverzorging. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x