Behandelingen

Coco’s Luxury Beauty Bar is serious about skincare. Stap binnen in ons salon en de buitenwereld verdwijnt naar de achtergrond. Hier draait het om jou.


‘De aandacht voor details is geweldig bij Coco’s Luxury Beauty Bar en je wordt er zó warm onthaald. Je voelt je er welkom, de sfeer is naturel, niets voelt geforceerd.’ – Muriel 

 

‘Ik ging in het verleden al naar zoveel schoonheidssalons en dermatologen voor mijn acne. De behandeling bij Coco’s Luxury Beauty Bar is de eerste die aanslaat.’ – Sarah 


Of je nu komt voor een manicure, ontharing of om een hardnekkig huidprobleem aan te pakken: onze experts luisteren naar al je wensen en zorgen dat jij je thuisvoelt bij Coco’s Luxury Beauty Bar. Of nee: béter dan thuis.

Relax. Coco’s got you covered. 

Bioslimming

Bioslimming

Alles al geprobeerd om af te slanken? Of wil je zonder al te veel moeite van die vervelende vetrolletjes af? Dan is Bioslimming de oplossing!

Lees meer
Huidanalyse

Huidanalyse

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar focussen we altijd op je huid. Om te weten wat jouw huid precies nodig heeft, starten we met een huidanalyse. Dat doen we met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™, waarmee we heel gedetailleerde foto’s maken van jouw huidstructuur.

Lees meer
Huidverbetering

Huidverbetering

Wil jij net als wij gaan voor resultaat en voor huidverbetering? Lees hier over de mogelijkheden!

Lees meer
Laserontharing

Laserontharing

Wil jij graag jouw haren definitief laten verwijderen? Wij helpen jou erbij!

Lees meer
Anti-aging

Anti-aging

De tijd stilzetten kunnen we niet, maar we komen verbazend dicht in de buurt! Je huid veroudert op verschillende manieren: de ene heeft wat sneller lachrimpels, kraaienpootjes of expressierimpels rond de mond.

Lees meer
Beauty

Beauty

Coco’s Luxury Beauty Bar is zoveel meer dan een schoonheidssalon, maar natuurlijk staan we wel voor je klaar met de bekende beautybehandelingen. Lees hier welke!

Lees meer
Afslanken

Afslanken

Alles al geprobeerd om af te vallen, maar kom je niet af van die probleemzones? Met cryolipolyse en/of bioslimming kan je voorgoed verlost zijn van overtollig vet op billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin!

Lees meer
Ontspanning

Ontspanning

Ben je fan van wellness en ontspannende massages? De ‘luxury’ uit onze naam vind je terug in alles wat we doen, ook in de relaxerende gelaatsverzorgingen die je bij Coco’s Luxury Beauty Bar kan boeken.

Lees meer
Cryolipolyse

Cryolipolyse

Afslanken door vet te bevriezen? Dat kan met cryolipolyse bij Coco's.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x