Afslanken

Afslanken

Afslanken, hoe doe je dat?

Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, maar zelfs met gezonde voeding en sport blijven er probleemzones ‘hangen’? Afslanken kan op wel 100 verschillende manieren. Bij Coco's in Antwerpen hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de best presterende afslankbehandelingen. Voor ons waren er twee behandelingen die er absoluut uitsprongen: afslanken met Cryolipolyse oftewel vet bevriezen of afslanken met behulp van Bioslimming.

Afslanken met Bioslimming

Nieuw bij Coco's: Bioslimming! Deze revolutionaire afslankbehandeling zorgt ervoor dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar is en de huid strakker wordt. We horen je al zuchten maar nee, je hoeft geen oefeningen in een warme cabine te doen of jezelf uit te dagen met een heftig dieet. Wat je dan wel moet doen om deze resultaten te bereiken? Lekker komen ontspannen bij Coco's!

Bioslimming is een wetenschappelijk bewezen lichaamswrap die je helpt af te slanken. Bioslimming heeft verschillende awards gewonnen voor onder andere de beste anti-cellulite behandeling en het beste contouring programma.

Ok, we zullen je niet langer in spanning houden. Aanschouw hier een aantal van de mooie resultaten die al bereikt zijn met Bioslimming behandelingen:

afslanken bioslimming voor en na foto

Bioslimming kuur

Bioslimming is, zoals veel behandelingen, het meest effectief in kuurvorm maar ook na slechts één behandelingen zijn de eerste resultaten vaak al duidelijk zichtbaar. Een Bioslimming kuur bij Coco's Luxury Beauty Bar bestaat uit 6 behandelingen en de daarbijbehorende thuisverzorging. 

Wil je meer weten over afslanken met Bioslimming en de Bioslimming kuur? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de behandeling, voor- en na foto's en om een afspraak te plannen.

Cryolipolyse

Op dit moment is het niet mogelijk om een Cryo behandeling te boeken. Toch snel afslanken? Kijk dan naar onze Bioslimming behandeling.

Cryolipolyse kan je voorgoed verlossen van overtollig vet op billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin. Het is een behandeling die niet bedoeld is om snel gewicht te verliezen. Wél om hardnekkig vet in bepaalde zones aan te pakken, in combinatie met jouw gezonde levensstijl.

Bij Cryolipolyse worden vetcellen via bevriezing kapot gemaakt. Er komen geen injecties, operatie of herstelperiode bij kijken. Deze nieuwe techniek maakt het eindelijk mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.cryolipolyse

Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen zet hiervoor de laatste innovatie op het gebied van Cryotherapie in: de ArctikCryo 21. Dit toestel behandelt op milde manier de probleemzones via koude. De behandeling is snel en pijnloos. Velen ervaren een cryobehandeling bij Coco’s Luxury Beauty Bar zelfs als ontspannend.

Al vanaf de eerste behandeling merk je blijvend resultaat.

❄ Verwijdering van vetcellen
❄ Versnelling van de bloedsomloop, verwijdering van gifstoffen en verbranding van calorieën
❄ Verwijdering van gelokaliseerde cellullite
❄ Lymfedrainage
❄ Hermodellering en afslanking van het lichaam
❄ Verzachten van striemen
❄ Verstevigen van de huid

Meer lezen over cryolipolyse

Cryolipolyse bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

In het onderstaande filmpje zie je hoe een cryolipolyse behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen eraan toe gaat. Naast de behandelingen in de salon raden we ook dikwijls producten voor thuisgebruik aan. Deze shop je gemakkelijk online in onze webshop.


Vragen over cryolipolyse?

Lijkt vet bevriezen echt iets voor jou, maar heb je nog enkele vragen? Weet je niet helemaal zeker of cryo wel geschikt is voor jou omdat je een bepaalde medische achtergrond hebt? Lees hier meer over cryolipolyse of neem direct contact met ons op. 

Stel ons je vragen of bel ons op. We geven met plezier een goed onderbouwd en eerlijk antwoord, zoals je dat van ons gewoon bent. 

Maak een afspraak

p.s. Wil je meer zien van Coco's? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor de laatste tips en trics op het gebied van schoonheidsverzorging. Natuurlijk brengen we je via die kanalen ook op de hoogte van de leukste aanbiedingen en aankomende events!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x