Coco's Luxury Beauty Bar

Huidanalyse

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar focussen we altijd op je huid. Om te weten wat jouw huid precies nodig heeft, starten we met een kennismakingsbehandeling.

Tijdens deze Discovery Treatment voeren we eerst een huidanalyse uit. Dat doen we met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™, waarmee we heel gedetailleerde foto’s maken van jouw huidstructuur.

De foto’s laten ons toe om verschillende huidproblemen te identificeren: van verwijde poriën over acné tot zonschade. We zien ook of je huid gevoelig of droog is of toe aan bijvoorbeeld een peeling – en of dat dan het best met zuur of enzymen gebeurt.

Zo wordt je huid onze gids bij het bepalen van je verzorging. Ze leert ons exact met welke producten wij je huid doeltreffend kunnen verbeteren.

Op basis van die informatie én onze jarenlang opgebouwde expertise maken we een behandelplan op maat van jouw huid. We kiezen de meest doeltreffende behandeling in het salon en adviseren je met welke producten je thuis je resultaten onderhoudt – en naar een next level tilt.

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincareJe huid herleeft dankzij een behandelplan op maat.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x