Behandeling van acné

Behandeling van acné

Acné? First things first: huidanalyseacné huidanalyse Antwerpen

Al lang op zoek naar dé oplossing tegen acné? Bij Coco’s Luxury Beauty Bar behandelen we acné doelgericht, met elke keer opnieuw prachtige resultaten.

Bij je eerste bezoek aan Coco’s Luxury Beauty Bar starten we met een Discovery Treatment: we analyseren je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™. Met dat toestel maken we ultra gedetailleerde foto’s van je huidstructuur en op je huid aanwezige bacteriën.

Dankzij die foto’s kunnen we heel precies de oorzaak van jouw acné identificeren en aanpakken.

Waardoor krijg je acné?

Talg houdt je huid soepel en vormt een beschermend vetlaagje op je huid. Maar een overmatige talgproductie kan de poriën verstoppen en samen met bepaalde bacteriën leidt dat uiteindelijk tot een ontstekingsreactie in de huid.

Verschillende factoren kunnen aan de basis liggen van die overijverige talgklieren, zoals hormonen, voeding of stress.

Welke behandeling tegen acné?

Onze skin experts onderzoeken tijdens de huidanalyse eerst de oorzaak van je acné.

De Purexpert-behandeling van Germaine de Capuccini zuivert je huid, met onder andere een dieptereiniging en een zuiverend masker. Deze behandeling combineren we indien nodig met led-lichttherapie of een chemische peeling.

Wordt je acné veroorzaakt door een beschadigde huidbarrière? Dan kiezen we voor een behandeling met de B-Calm lijn, die de bacteriële flora van de huid opnieuw in evenwicht brengt.

Thuisverzorging bij Acné

Wanneer je last hebt van acné of onzuiverheden is de thuisverzorging ontzettend belangrijk. Vandaar dat we je tijdens onze huidanalyse al voorzien van uitgebreid productadvies. Onze favoriete producten voor het behandelen van acné shop je niet alleen in onze salon in Antwerpen maar ook gemakkelijk online in onze webshop Coco's Beauty Store. Wist je dat we al onze bestellingen gratis verzenden?

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken je huid om te bepalen welke behandeling het best werkt voor jou.

Vertrouw op onze experts om zichtbaar vooruitgang te boeken. Er is ook een oplossing voor jouw type acné. Beloofd!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x