Huidverbetering

Huidverbetering

Huidverbetering op basis van wetenschap

Op basis van de huidanalyse stellen we een behandeling voor. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met jouw wensen: wat zijn je ultieme #skingoals?

Onze skin experts pakken de volgende huidproblemen aan bij de oorzaak:

We nemen onze tijd om specifiek voor jouw huidverzorging een plan van aanpak op maat op te stellen en geven advies om je huid thuis verder op de juiste manier te verzorgen. Het plan van aanpak gaat voor huidverbetering en is resultaatgericht. Wil jij ook zo'n plan van aanpak? Boek dan jouw Discovery Treatment en start vandaag nog jouw huidverbeteringsreis naar een gezonde huid.

Bij Coco's Luxury Beauty Bar vind je huidverbetering op maat waar we met een zeer persoonlijke aanpak gaan voor het allerbeste resultaat. 

huidverbetering bij Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen

Thuisverzorging voor huidverbetering

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan thuisverzorging. Ben je niet in de gelegenheid om naar de salon te komen voor persoonlijk productadvies? Onze webshop heeft zelfs een Routine Finder waar je voor ieder huidprobleem een complete huidverzorgingsroutine shopt. Wist je dat we al onze bestellingen binnen Nederland en België gratis verzenden? 


Welkom bij Coco's Luxury Beauty Bar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x