Huidverzorging tegen roodheid

Huidverzorging tegen roodheid

First things first: huidanalyse

Kom je voor het eerst langs bij Coco’s Luxury Beauty Bar, op zoek naar een manier om roodheid in je gezicht te verminderen? Dan starten we met een Discovery Treatment: we analyseren je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™. Dat apparaat brengt ook de diepere huidlagen in beeld.

Roodheid in het gezicht kan verschillende oorzaken hebben, waaronder ontstekingen of verwijde bloedvaten aan het huidoppervlak. Of misschien heb je gewoon een gevoelige huid?

Behandeling gevoelige huid

Tijdens de huidanalyse bepaalt de skin expert waar jouw huid precies nood aan heeft.

Voor de gevoelige huid of algemene roodheid in het gelaat is de So Delicate-lijn van Germaine de Capuccini een perfecte match. Deze hypoallergene producten kalmeren en versterken de gevoelige huid, waardoor ze minder sterk op de omgeving reageert.

Behandeling rosacea, couperose, psoriasis en eczeem

Huidaandoeningen als rosacea, couperose, psoriasis en eczeem pakken onze skin experts aan met de B-Calm behandeling. De B-Calm lijn bevat ingrediënten die het ecosysteem van de huid herstellen en de bacteriële flora opnieuw in evenwicht brengen. Ook deze lijn is geschikt voor de gevoelige huid.

Op basis van de huidanalyse kiest onze huidspecialist waarbij je huid het meeste baat heeft.

Het resultaat? Een comfortabel aanvoelende huid en een frisse, egale teint. Met de B-Calmverzorging voor thuis verbeter je de resultaten nog verder en bouw je de weerstand van je huid dag na dag op.

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. Onze huidexperts onderzoeken je huid om te bepalen welke behandelingen het best werken voor jou.

Vertrouw op onze expertise om zichtbaar vooruitgang te boeken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x