Over ons

Over ons

‘Bij Coco’s Luxury Beauty Bar mixen en matchen we verzorgingsproducten met heilzame en bewezen doeltreffende ingrediënten met bijvoorbeeld vitamine A-serum, vitamine C of E. We analyseren je huid grondig en stemmen onze behandeling precies af op wat jouw huid nodig heeft.’ – Rebecca, oprichter Coco’s Luxury Beauty Bar

 

Een oplossing op maat van jouw huid: daarvoor kan je rekenen op Coco’s Luxury Beauty Bar.

Rebecca Van Drongelen wuifde op een mooie dag een topcarrière in de bedrijfswereld vaarwel en ging voluit voor haar ondernemersdroom.

Ze schoolde zich om tot schoonheidsspecialiste en richtte Coco’s Luxury Beauty Bar op. Met de eerste vestiging in Antwerpen. Haar missie? Echt het verschil maken voor jouw huid. In dit salon gaat het niet alleen om klassieke schoonheidszorgen, maar om huidverbetering.

Bij het team van Coco’s Luxury Beauty Bar ben je in goede handen. Alle medewerkers zijn geschoolde huidexperts/schoonheidsspecialisten die hun kennis continu bijschaven op basis van de nieuwste inzichten, behandelingen en technieken.

GA VOOR MEETBARE RESULTATEN

Met de kwalitatieve producten van onder meer topmerk Germaine de Capuccini behalen de skin experts van Coco’s Luxury Beauty Bar zichtbare en meetbare resultaten.

En daar is het hen ook om te doen: jou laten stralen met de beste versie van je huid, uitsluitend met aangename behandelingen, zonder spuitjes of scalpels…

INTENSIEVE OPVOLGING EN PROFESSIONEEL ADVIES

Met de driemaandelijkse huidanalyse volgt het team jou intensief op. Hoe zijn je resultaten? Moeten je verzorgingsproducten voor thuis worden aangepast? Met een behandelplan op maat geef je je huid steeds die ingrediënten die ze op dat moment nodig heeft.

De zichtbare resultaten en happy klanten zijn de reden waarom Rebecca verliefd is geworden op het vak. Maar alle skin experts van Coco’s Luxury Beauty Bar zijn even gepassioneerd. Ze staan voor jou klaar met professioneel, eerlijk en vrijblijvend advies.

‘De dermatoloog schreef gewoon medicatie voor tegen acne. Medicatie die trouwens niet hielp. De specialist bij Coco’s Luxury Beauty Bar zag tijdens de huidanalyse meteen dat in mijn geval alleen een lokale behandeling zou helpen. Hier zoeken ze echt uit wat de oorzaak is van je huidprobleem, om het dan gericht te behandelen.’ - Sarah

ONTSPANNEN IN DE BEAUTY BAR

Bij beide vestigingen van Coco’s Luxury Beauty Bar in Antwerpen ontvangen we je altijd met open armen. Even relaxen voor of na je behandeling kan in de elegante Beauty Bar, met een hapje en een drankje.

In de cabine kom je helemaal tot rust. Rebecca investeerde speciaal in extra comfortabele, luxueuze behandelingstafels, noem ze gerust ‘bedden’. Je zou niet de eerste zijn die in slaap valt…

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x