Onze Discovery Treatment, het beginpunt voor jouw huidverzorging

1 november 2021

Onze Discovery Treatment, het beginpunt voor jouw huidverzorging

Wat is onze Discovery Treatment en waarom is ze zo belangrijk voor jouw huidverzorging

Jij wilt beginnen met jouw huidverzorging of je wilt jouw huidige huidverzorging aanpassen naar een huidroutine met resultaten. Tof! Dan ben je bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen aan het juiste adres! Bij Coco's werken we enkel op maat, dus dat betekent dat we alles aanpassen op wat jij wilt bereiken en ook wat jouw huid nodig heeft. Daarom starten we met onze Discovery Treatment, dé ontdekkingsfase fase in onze gezamenlijke reis naar een meer gezonde huid. 

Wat zit er in de Discovery Treatment

De Discovery Treatment, oftewel onze kennismakingsbehandeling bestaat uit twee componenten. 

1. Onze huidanalyse en Bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen werken wij met de Lightskin Huidanalyse apparaten. Zo kunnen we jouw huid analyseren en jou voorzien van een maatwerk huidadvies! Boek jouw Discovery Treatment en start vandaag nog aan een gezondere huid!

2. een eerste op jouw huid afgestemde gelaatsverzorging. 

De huidanalyse doen wij met een van onze LightSkin apparaten. Deze maakt met drie verschillende filters foto's van de huid, waarbij de huid op tien verschillende punten wordt geanalyseerd en gescoord. Deze huidmeting is ons startpunt om te bepalen welke kant we samen op gaan en wat jouw huid nu nodig heeft om tot haar recht te komen. We zeggen bewust start punt, want in ons traject naar een gezonde huid willen we jouw huid elke drie maanden analyseren, zodat we ook het resultaat in kaart kunnen brengen. 

Na de huidanalyse volgt direct de eerste gelaatsbehandeling. Deze behandeling bestaat altijd uit het reinigen van de huid, een dieptereiniging (lees scrub of milde peeling), een serum, massage, een masker en een afsluitcrème. We gebruiken hiervoor een van de lijnen van Germaine de Capuccini die op dat moment het beste jouw huiddoel dient. Zo kan jij ook de geuren en texturen van Germaine de Capuccini leren kennen en optimaal ontspannen!

Jouw huiddoel, jouw leeftijd en jouw huidige huidconditie zijn bepalend voor jouw behandelplan

Wat gebeurt er na de Discovery Treatment

Na onze heerlijke gelaatsverzorging krijg jij van ons advies over het verdere traject. Dat traject verschilt van persoon tot persoon. Kom jij bij ons omdat je er gewoon fris en glowy wilt uitzien? Dan hebben we voor jou een ander behandelplan dan voor iemand die met actieve acné worstelt en graag ook zo snel mogelijk van de littekens af wilt. 

Jouw huiddoel, jouw leeftijd en jouw huidige huidconditie zijn bepalend voor jouw behandelplan. Dit behandelplan bestaat aan de ene kant uit de type en de frequentie van de behandelingen. En aan de andere kant uit de thuisverzorging die we aanraden.


Huidverzorging afgestemd op jou

We hebben het al gezegd, zowel de behandelingen als de thuisverzorging stemmen we helemaal af op wat jijhuidverzorging op maat en maatwerk huidadvies is wat jij mag verwachten bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen!  wilt en nodig hebt.

Wij maken voor jou een huidverzorgingsroutine op, die we stap voor stap aan je uitleggen en indien je wenst voorzien we jouw verzorgingsproducten van stickers. Zo kan je niet mis gaan in jouw huidroutine! Elke 3 tot 4 maanden sturen we, aan de hand van de herhaal analyse, bij in de thuisverzorging en indien nodig ook in de type en/of de frequentie van de gelaatsverzorgingen. Zo blijven wij jouw huid prikkelen voor het beste resultaat. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x