Ontspannende gelaatsverzorging

Ontspannende gelaatsverzorging

Nieuw bij ons?

Kom je voor de eerste bij ons? Dan starten we altijd met een uitgebreide intake en een huidanalyse. Wij willen graag weten wie jij bent, waar jij van houdt qua massagedruk en nog belangrijker, hoe jouZonder huidanalyse kunnen wij niet werken aan huidverbetering daarom willen wij voordat wij aan de huidverzorging beginnen eerst een goed meetpunt!w huid in elkaar zit. Dit willen we allemaal weten omdat we op die manier onze producten op jou kunnen afstemmen en om jou persoonlijk advies te kunnen geven.

Deze intake en professionele huidanalyse zit bij onze Discovery Treatment. Deze kost € 99 en duurt tussen de 90 en de 120 minuten.


Al bekend bij ons?

Ben je al bij ons geweest en weten we hoe jouw huid in elkaar zit? Dan weten we met welke producten we kunnen werken. Ook voor onze ontspannende gelaatsverzorging werken wij met de top producten van Germaine de Capuccini.

Wat houdt een gelaatsverzorging in?

  • Tijdens een gelaatsverzorging voeren we eerst ons ontspanningsritueel uit.
  • We beginnen met een grondige reiniging. Dit doen we met reinigingsmelk of –gel afhankelijk van jouw huidtype. Daarna tonifiëren we de huid met een op jouw afgestemde tonic.
  • Hierna volgt de peeling oftewel dieptereiniging. Dit kan een peeling met een korrel zijn, de bekende scrub of een peeling die we op de huid laten liggen, een enzymatische peeling of lysing. Voor een ontspannende gelaatsverzorging zullen wij niet met chemische peelings werken.
  • Daarna volgt het aangepaste voedende of hydraterend serum
  • Gevolgd door een heerlijk ontspannende massage van het gelaat, hals en decolleté
  • Een aangepast intens voedend masker
  • De gelaatsbehandeling wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème en zonnebescherming

Wil je èn ontspannen èn aan jouw lijntjes, rimpeltjes, pigmentvlekjes of roodheden werken? Dat kan! Kijk daarvoor bij onze huidverbeterende behandelingen!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x