Coco's Luxury Beauty Bar

FAQ

Bioslimming

Zijn de effecten van Bioslimming blijvend?

Ja, de vetcellen die je verbrandt komen niet meer terug. Het is natuurlijk wel belangrijk om een gezonde leefstijl aan te houden om zo jouw vormen te behouden. Toch zouden we je aanraden de Bioslimming lichaamsbehandeling zo nu en dan te herhalen, alleen al voor de detox- en anti-aging effecten van de lichaamswrap.

Val je echt af door Bioslimming?

Ja, Bioslimming verhoogt de vetafbraak verhoogt waardoor de gemiddelde klant zo'n 0,5 kg verliest na de eerste behandeling. Na 6 behandelingen is dat gemiddeld zo'n 3 kg. 

Is Bioslimming pijnlijk?

Nee, de behandeling wordt over het algemeen als heel prettig ervaren. Wel is het zo dat je het tijdens het laatste onderdeel van de behandeling koud kunt krijgen en daardoor wat 'rillerig' kunt worden. Deze fase duurt gelukkig niet lang én we maken het je tijdens deze koude fase zo aangenaam mogelijk.

Hoeveel Bioslimming behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel Bioslimming behandelingen nodig zijn is afhankelijk van het gewenste resultaat. Over het algemeen zien we dat de beste en mooiste resultaten bereikt worden met een Bioslimming kuur (6 behandelingen) maar je ziet meestal al resultaat na slechts één behandeling.

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een wetenschappelijk bewezen, prijswinnende lichaamsbehandeling die jou helpt met afslanken, detoxen en huidverbetering. Lees hier meer over Bioslimming.

Afspraak maken, wijzigen of annuleren

Ik heb mijn afspraak geannuleerd en nu heb ik toch een factuur ontvangen. Hoe kan dat?

No shows en last minute annuleringen zijn in onze industrie een groot probleem. Plekken in onze agenda die onnodig leeg blijven leiden tot direct omzetverlies. Het probleem is zo groot dat een salon niet levensvatbaar kan zijn zonder kosten aan te rekenen voor no shows en last minute annuleringen. 

Dat is dan ook de reden dat wij €7,50 per geboekt kwartier in rekening brengen wanneer je niet komt opdagen of jouw afspraak binnen 24 uur annuleert. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die niet komt opdagen of last minute annuleert een goede reden heeft. Het is voor ons echter niet realistisch om per geval te beoordelen of dat we wel of geen kosten aanrekenen. Dat is dan ook de reden dat we één lijn trekken wanneer het gaat om het aanrekenen van de annulatiefee. 

Hoe kan ik een afspraak maken?

Online kunt u direct een boeking maken via reserveer online op onze website, ofwel via de 'boek nu' knoppen op instagram en facebook en via onze partnersite op Treatwell. 

Komt u er online niet uit? Of wilt u graag een duo boeken of een ander speciaal verzoek? Bel ons dan via 038283228 of buiten openingstijden op  0460950209, of mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com. U kunt ons ook appen buiten werktijden. 

Wij streven ernaar om binnen een dag te antwoorden op uw vragen. 

Als u een boeking bij ons maakt, ontvangt u altijd ter bevestiging een email. Zo weet u zeker dat uw boeking goed bij ons ontvangen is. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als u een afspraak maakt via onze website ontvangt u van ons altijd een bevestigingsmail. Als u geen bevestingsmail hebt ontvangen kan het zijn dat u per ongeluk uw email adres niet goed hebt ingevuld. Neem in dat geval contact op met ons om zeker te zijn van een goede boeking. 

Ik wil graag een boeking maken voor een specifiek tijdstip.

Is het tijdstip wat u wilt niet beschikbaar online? Neem dan contact met ons op en kijken we wat we verder voor u kunnen doen. 

Ik wil graag iets speciaals regelen.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten, een vriendinnendag of een leuke groepsactiviteit? Dat is altijd mogelijk! Wij doen graag onze best voor een feestelijk ontvangst, het verzorgen van een boeket bloemen, een attentie bij de koffie, of een lekker glas champagne met hapjes. 

Neem contact op met ons voor om uw wensen te bespreken. 

Ik zou graag met twee of meer willen komen.

Dat kan bij ons! Wij hebben een mogelijkheid voor een duo cabine waarin we alle behandelingen in duo kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij in totaal drie bedden, zodat we tot drie tegelijkertijd van een gelaatsverzorging kunnen voorzien. Ideaal voor een leuke vriendinnen avond of vriendinnenuitje!

Wilt u met een grotere groep? Dat is ook mogelijk. Wij kunnen dan een leuke avond of middag samenstellen met gelaatsverzorgingen, maar ook manicures, make -up, huidadvies en meer! Mail of bel voor meer informatie. 

Ik bel jullie, maar ik krijg jullie niet te pakken

Het kan zijn dat wij met z'n allen tegelijkertijd in behandeling zijn. We streven er altijd naar om uw telefoontje zo spoedig mogelijk terug te bellen. 

Mocht u niet kunnen wachten, meer uitleg willen geven of wilt u ons buiten onze openingsuren bereiken, kunt u ons ook mailen op rebecca@cocosluxurybeautybar.com of appen via 0460 950209. 

Ik wil mijn boeking wijzigen, hoe doe ik dat?

Om een bestaande afspraak te wijzigen kunt u het best bellen of een email sturen. Is de boeking gemaakt met het Treatwell platform kunt u deze zelf wijzigen. 

U kunt boekingen kosteloos tot 48 uur voor de boeking wijzigen of annuleren. Wilt u de boeking verplaatsen naar een later tijdstip, doe dit zo snel mogelijk, anders zijn wij helaas genoodzaakt om €7,50 per geboekt kwartier in rekening te brengen. 

Kan ik mijn boeking annuleren? En hoe doe ik dat?

Uiteraard kun je jouw boeking annuleren. Belangrijk om te weten is dat we een strikt no show- en annulatiebeleid hanteren. Annuleer je jouw afspraak binnen 24 uur of kom je niet opdagen? Dan zijn we genoodzaakt om jou €7,50 per geboekt kwartier in rekening te brengen.

Annuleren kan per e-mail via rebecca@cocosluxurybeautybar.com of door tijdens onze openingstijden telefonisch contact op te nemen. 

Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie
Mechelsesteenweg 210A
+32 3 828 32 28

Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje
Paul Smekensplein 15
+32 3 231 96 63

Betaalwijze

Hoe kan ik betalen in bij Coco's Luxury Beauty Bar?

U kunt uw behandelingen en producten bij ons betalen met Bancontact, cash geld en door ons uitgegeven geldige cadeaubonnen. 

Hoe kan ik betalen in de webshop?

We proberen in onze webshop altijd de meest gebruikte betaalmethoden aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan: iDeal, Bancontact, Creditcard en Klarna. Bezoek onze webshop om te checken of jouw gewenste betaalmethode er tussen staat.

Cadeaubonnen

Hoe lang zijn de cadeaubonnen van Coco's geldig?

Wij hebben geen verloopdatum op onze bonnen. Dat betekend dat onze bonnen onbeperkt geldig zijn.

Hoe gebruik je onze cadeaubonnen

Je kan de e-voucher of de fysieke cadeaubon bij ons gebruiken in het schoonheidsinstituut. Wil je liever een product online kopen of iets vooraf betalen? Geen probleem, neem contact met ons op en dan maken we het voor je in orde!


Help! Ik ben mijn cadeaubon kwijt..

Cadeaubon kwijt? Geen probleem. We hebben enkel de code nodig van de bon en niet de fysieke bon of een print van de e-voucher nodig. 

Contra-indicaties

Wat zijn contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn omstandigheden of redenen waarom een bepaald product of bepaalde behandeling niet geschikt is. Bijvoorbeeld; masseren, waxen of een gelaatsverzorging bij een open wond.

Cryolipolyse

Hoe snel zie je resultaat na een cryolipolyse behandeling?

De meeste mensen zien en/of merken na de eerste behandeling al verschil. Er is wel ongeveer twee weken nodig om het optimale resultaat te zien omdat je lichaam wat tijd nodig heeft om de vetcellen af te voeren.

Het is afhankelijk van jouw specifieke doelen en wensen hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Boek een proefbehandeling om samen met een Coco's expert te kijken hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. Heb je nog vragen voordat je een proefbehandeling wilt boeken? Neem dan contact met ons op!

Is vet bevriezen wel veilig?

Ja, zeker! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de behandeling werkt én dat het geen schade toebrengt aan je lichaam of gezondheid. Spieren en huid blijven in tact.

Komt vet na cryolipolyse weer terug?

Je vetcellen worden definitief verwijderd, ze komen dus niet terug. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw lichaam de juiste, gezonde voeding biedt en ook voldoende beweegt, zodat er geen nieuwe vetcellen ontstaan. 

Wat is cryolipolyse of vetbevriezing ?

Cryo is een behandeling waarbij we vet permanent kunnen verwijderen op probleemzones zoals je buik, benen of billen. Vetbevriezing is dé oplossing, om hardnekkige vetten die niet reageren op sport en gezonde voeding definitief kwijt te spelen. De vetcellen worden blootgesteld aan koude en worden op die manier natuurlijk afgebroken en afgevoerd.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Vet bevriezen is een effectieve afslankmethode voor zowel vrouwen als mannen. Er zijn een aantal (huid)aandoeningen en ziekten waarbij het afgeraden wordt om cryolipolyse toe te passen waaronder een verminderde gevoeligheid van de huid, bloedarmoede, diabetes, koude urticaria, syndroom van Raynaud, kanker, neuropatische aandoeningen, cryoglobulinemie en paroxysmale koude hemoglobinurie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Welke zones kun je behandelen met cryolipolyse?

Je kan vetbevriezing of cryolipolyse toepassen op het gezicht, de hals en decolleté, de dubbele kin, de armen, borsten, heupen, buik, rug, billen, rijbroek, love handles, dijen en kuiten.

Is cryolipolyse pijnlijk?

Het klinkt misschien niet super comfortabel: vetcellen bevriezen maar cryolipolyse is zeker niet pijnlijk. Het gevoel kan in het begin wat onwennig zijn maar uiteindelijk ervaren de meeste mensen het zelf als ontspannend!

Gelaatsverzorging

Ik weet niet welke behandeling ik moet boeken.

Kom je voor de eerste keer? Dan boek je het best een Discovery Treatment. We starten met een uitgebreide huidanalyse om daarna in een van onze behandelruimtes te starten met jouw eerste gelaatsbehandeling die geheel afgestemd wordt op de uitkomsten van de huidanalyse en natuurlijk jouw wensen.

Kan ik met make-up naar jullie toekomen?

Ja hoor, geen probleem! Wij hebben make-up removal producten die we gemakkelijk aan je kunnen verstrekken voor we een huidanalyse doen. 

Germaine de Capuccini

Wat is Germaine de Capuccini?

Germaine de Capuccini is een wereldwijd top cosmetica merk. Meer lezen? Klik hier!

Waarom werkt Coco's Luxury Beauty Bar met Germaine de Capuccini?

Coco's Luxury Beauty Bar werkt met Germaine de Capuccini vanwege de de ongelofelijke kwaliteit van de producten, de awards en certificaten en de veelzijdigheid van het merk, maar ook vanwege de gedeelde normen en waarden:

 • Professionaliteit
 • Kwaliteit
 • Innovatie en
 • Integriteit

Bovenstaande normen en waarden vinden wij belangrijk in alles wat wij doen. Daarnaast is Germaine de Capuccini cruelty free en waren zij het eerste cosmetica merk met een braille opschrift. Germaine de Capuccini is voor ons het merk dat zich constant bezig houd met vernieuwing en verbetering; elke dag op zoek naar betere of snellere resultaten en met een constante oog op kwaliteit.


Is Germaine de Capuccini cruelty free?

Ja! Germaine de capuccini is cruelty free! Geen van de producten worden op dieren getest!

Huidanalyse

Wat is een huidanalyse?

Tijdens de huidanalyse bekijken we jouw huid tot in de kleinste details via ons professionele huidanalyse apparaat: de Lightskin™. Het apparaat maakt gedetailleerde foto's van jouw huid die laten ons toe om verschillende huidproblemen te identificeren: van verwijde poriën over acné tot zonschade. We zien ook of je huid gevoelig of droog is of toe aan bijvoorbeeld een peeling – en zelfs of dat dan het best met zuur of enzymen gebeurt. Lees hier meer over de huidanalyse.

Wat is de prijs van een huidanalyse?

Wat kost een huidanalyse? Bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen kun je terecht voor een gratis huidanalyse. Yes, dat lees je goed! Je hoeft dus niets te betalen voor een huidanalyse. Boek je een Discovery Treatment? Dan gaan we direct na de huidanalyse aan de slag en betaal je voor de Discovery Treatment. Bekijk de actuele prijzen hier.

Hoe gaat een huidanalyse in zijn werk?

Wil je weten hoe een huidanalyse in zijn werk gaat? klik dan hier

Is de huidanalyse inclusief eerste behandeling?

Wanneer je enkel de gratis huidanalyse boekt zullen we 45 minuten spenderen aan het analyseren van jouw huid en het geven van uitgebreid advies over de verzorging van jouw huid. Wil je dat we meteen aan de slag gaan? Dan boek je het best een Discovery Treatment. Dan doen we eerst de huidanalyse en starten we daarna direct met de eerste behandeling gericht op de uitkomsten van de huidanalyse.

Huidkuur

Wat is een kuur?

Een kuur is een reeks van behandelingen, dezelfde of verschillende, in een kortere tijdspanne achter elkaar, om zodoende intensief op een huidprobleem te werken en om het best mogelijke resultaat te halen. Doordat je op een kortere tijdsspanne dan het tempo van de huidvernieuwing werkt, krijg je een mooier resultaat dan wanneer je enkel elke maand zou komen. Dit komt omdat de effecten van elke behandeling op elkaar gestapeld worden. Zo heeft onderzoek van Germaine de Capuccini voor de LED behandelingen uitgewezen, dat het beste resultaat wordt verkregen als er vijf LED behandelingen wekelijks achter elkaar worden uitgevoerd. Voor Microneedling en chemische peelings is dat bijvoorbeeld vier behandelingen met een interval van twee weken om maximaal resultaat te krijgen.

Laserontharing

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing kan voor iedereen die zich stoort aan ongewenste haren. De laserbehandeling met de LightSheer kan zowel voor dames als voor heren vanaf 18 jaar.

Mag ik waxen als ik aan de LightSheer laserontharing begonnen ben?

Nee, 6 weken voor de laserontharing mag er op de te behandelende zone NIET meer gewaxt worden. Ook tijdens de behandeling mag er niet meer gewaxt, geharst of geëpileerd worden. Hiermee worden de haarwortels verwijderd van de haren en kan de laser deze niet meer kapot maken. 


Zijn de resultaten definitief?

Ja, je mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten.
Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van tal van factoren: het lichaamsgebied: de haargroei, huidtype, haarkleur.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed, zo kunnen donshaartjes veranderen in dikke haren. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Verkeer je in een hormonale onstabiele fase, dan heb je waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aangeraden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld dien je rekening te houden met 6 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. Na deze behandelingen bent je 80 tot 90 % haarvrij en hoef je nooit meer te waxen of te scheren.

Wat gebeurt er na de behandeling?

 • Onmiddellijk na de behandeling kan de huid aanvoelen als licht verbrand. Het is ook mogelijk dat de huid er plaatselijk rood uitziet, wat volledig normaal is. Deze symptomen verdwijnen na enige tijd vanzelf.
 • !!!! Vermijd krabben en blootstelling aan de zon! Gedurende de eerste 3 weken na de behandeling is een strandvakantie in de zon en/of het gebruik van een zonnebank af te raden!!!! Dit om witte en/of bruine vlekken te voorkomen.
 • Laat de huid na de behandeling rusten en verzorg goed met de nodige coolinggel (aloe vera, Flamazine, bepamtenol,..) after sun of zonnenbrandcréme. Je mag het gebied met een zachte reiniging wassen maar in geen geval scrubben.
 • Tussen de behandelingen NIET harsen of met pincet uittrekken! Enkel scheren is toegestaan.
 • De eerste week na de behandeling lijkt het alsof de haartjes opnieuw groeien. Dit zijn echter enkel haartjes die het haarzakje afstoot.
 • Sauna, een heet bad of douche zijn niet toegestaan zolang de roodheid zichtbaar is!
 • Er kan een allergische reactie optreden: een jeukend gevoel met daarbij rode bultjes, die 1-7 dagen kunnen aanhouden. Dit komt zelden voor! Bij deze reactie mag Diphamine® zalf aanbrengen.
 • In uitzonderlijke gevallen kan lasertherapie niet goed aanslaan, waarbij de oorzaak onbekend is. Is dit het geval. Bespreek het met Birgit. 

Waar houd ik rekening mee voordat ik de behandeling start?

 • 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.
 • Scheer 1 tot 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan.
 • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank.
 • Bruinversnellers of bruinen zonder zon dient 2 weken voor de laserbehandeling gestopt te worden.
 • Bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deo of oliën.
 • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan, meld dit voor de behandeling.
 • Tijdens de zwangerschap worden er geen behandelingen uitgevoerd.

Is laserontharing pijnlijk?

Een lasersessie wordt door de meeste mensen licht prikkelend ervaren. Dit kan verschillen van persoon tot persoon en is afhankelijk van de behandelde zone.

Is laserontharing veilig?

Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen. De Lightsheer ET is voorzien van alle wettelijke certificaten.

In België werken nog veel instituten met een breed lichtspectrum zoals IPL en VPL. Een lichtspectrum waarvan een groot percentage nutteloos en schadelijk is. De energiewaarden liggen veel hoger dan die van de Lightsheer diodelaser. De lightsheer diodelaser verwijdert haartjes die een IPL of VPL niet aankan.

Daarnaast werkt Coco's Luxury Beauty Bar samen met Birgit van B-Laser. Zij is voert enkel laserbehandelingen uit en ze is volledig gekwalificeerd om met de laser te werken. 

LED Therapie behandeling

Wat zijn de voordelen van een behandeling met een LED masker?

LED licht therapie kent al sinds lang vele voordelen voor de huid. Met hele specifieke afstellingen van lichtgolven kunnen bepaalde (herstellende) processen in de huid gestimuleerd worden. Zo kunnen we met het LED Xpert Masker van Germaine de Capuccini verschillende behandelingen nog effectiever maken. Het masker kan met haar vier verschillende kleuren, vier verschillende huid problematieken aanpakken. Het blauwe licht is specifiek voor het verminderen van acné en de ontstekingen, groen voor de afbraak van (hyper)pigmentatie dus voor het verminderen van pigmentvlekken, geel is geschikt voor het kalmeren van de gevoelige huid maar ook voor het verminderen van rosacea en psoriasis, en rood werkt op algemeen huid herstel en anti aging waardoor rimpels vervagen en de huid steviger wordt.

De voordelen van LED zijn na een enkele behandeling als een flash effect zichtbaar, langdurige effecten worden behaald in combinatie met een kuur, oftewel een reeks van doorgaans 5 behandelingen kort na elkaar, idealiter wekelijks.  

Levering

Wat zijn de levertijden?

We proberen al onze webshop bestellingen binnen 1 werkdag te versturen. Mocht dat niet lukken sturen we je natuurlijk een berichtje zodat je weet waar je aan toe bent. Woon je in de buurt? Dan kun je natuurlijk ook altijd je bestelling afhalen in één van de Coco's vestigingen.

Wat zijn de leveringskosten?

Coco's Luxury Beauty Bar werkt met PostNL, voor België en Nederland bedragen de verzendkosten €5,50, voor bestellingen boven €35,00 zijn de verzendkosten gratis. 


Coco's Luxury Beauty Bar verzend ook naar Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor €13,50, met gratis verzendingen boven de €100,00 en naar Luxemburg voor €8,50, gratis vanaf €75,00. 

Kan ik retourneren?

Standaard geldt 14 dagen bedenktijd op alle aankopen die je doet in onze webshop. Producten kunnen enkel ongeopend en in de originele verpakking geretourneerd worden. Geopende producten kunnen wij helaas niet terug nemen. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Microneedling

Mag ik make-up dragen na microneedling?

We raden je aan om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up te dragen. Daarmee geef je je huid de tijd en rust die ze nodig heeft om te herstellen.

Hoe lang duurt het herstel na microneedling?

De precieze hersteltijd varieert per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren waaronder jouw huidtype en huidconditie. De meeste mensen ervaren roodheid en mogelijk wat zwelling gedurende de eerste paar dagen na de behandeling. Volledig herstel kan enkele weken duren. Plan jouw behandeling dus slim en niet de dag vóór je trouw ;). 

Hoe werkt microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling worden er met kleine naaldjes, minuscule gaatjes gemaakt in je huid. In reactie hierop maakt de huid collageen en elastine aan om de huid weer te herstellen. Het resultaat is een egalere en gladdere huid. Het beste resultaat bereik je met een microneedling kuur. Lees hier meer over de voordelen van huidverzorgingskuren.

Kun je Microneedling ook thuis doen?

Nee, er zijn verschillende tools op de markt gebracht maar deze kunnen niet dezelfde resultaten bereiken als professionele microneedling. Daarnaast is de kans op infecties of verwondingen erg groot door onjuiste reiniging of doordat er teveel druk gezet wordt op het apparaat. Wij raden dit dus niet aan!

Is Microneedling veilig?

Ja! Er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar microneedling en het is bewezen dat het een veilige manier is, mits de behandeling goed wordt uitgevoerd, om huidvernieuwing te realiseren.

Helpt microneedling bij eczeem?

Nee, we voeren geen microneedling behandelingen uit wanneer je last hebt van eczeem.

Helpt Microneedling bij Rosacea?

Microneedling kan goed werken tegen rosacea. Het vermindert roodheid en verstevigt de huid. Daardoor is de huid minder vatbaar voor invloeden van buitenaf wat weer een positief effect heeft op rosacea.

Helpt Microneedling bij acne?

Ja, door Microneedling zijn we in staat de talgproductie te verminderen en de poriën te verfijnen. Ook littekens die door acne worden veroorzaakt kunnen vervaagd worden door middel van microneedling. Heb je nog actieve ontstekingen? Dan is microneedling waarschijnlijk niet de beste keus, neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Mag Microneedling tijdens de zwangerschap?

Nee, wij voeren tijdens je zwangerschap geen Microneedling behandelingen uit.

Kan Microneedling wel uitgevoerd worden zonder verdoving?

Ja, dat kan! Je voelt tijdens de behandeling kleine prikjes in je huid die over het algemeen zeer goed te verdragen zijn.

Werkt Microneedling voor littekens?

Ja, microneedling wordt vaak ingezet bij het verfraaien van (acné)littekens.

Werkt Microneedling voor rimpels?

Ja, microneedling helpt bij het vervagen van rimpels. Direct een afspraak maken? Klik hier!

Wanneer zie ik resultaat na Microneedling?

Het resultaat van Microneedling is niet direct zichtbaar. Meestal zie je zo'n 2 tot 4 weken na de behandeling dat je huid egaler en gladder is. Het beste resultaat bereik je met een microneedling kuur. Informeer naar onze kuren of lees hier meer over waarom een kuur goed is voor je huid. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x