FAQ

Afspraak maken, wijzigen of annuleren

Hoe kan ik een afspraak maken?

Online kunt u direct een boeking maken via reserveer online op onze website, ofwel via de 'boek nu' knoppen op instagram en facebook en via onze partnersite op Treatwell. 

Komt u er online niet uit? Of wilt u graag een duo boeken of een ander speciaal verzoek? Bel ons dan via 038283228 of buiten openingstijden op  0460950209, of mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com. U kunt ons ook appen buiten werktijden. 

Wij streven ernaar om binnen een dag te antwoorden op uw vragen. 

Als u een boeking bij ons maakt, ontvangt u altijd ter bevestiging een email. Zo weet u zeker dat uw boeking goed bij ons ontvangen is. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als u een afspraak maakt via onze website ontvangt u van ons altijd een bevestigingsmail. Als u geen bevestingsmail hebt ontvangen kan het zijn dat u per ongeluk uw email adres niet goed hebt ingevuld. Neem in dat geval contact op met ons om zeker te zijn van een goede boeking. 

Ik wil graag een boeking maken voor een specifiek tijdstip.

Is het tijdstip wat u wilt niet beschikbaar online? Neem dan contact met ons op en kijken we wat we verder voor u kunnen doen. 

Ik wil graag iets speciaals regelen.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten, een vriendinnendag of een leuke groepsactiviteit? Dat is altijd mogelijk! Wij doen graag onze best voor een feestelijk ontvangst, het verzorgen van een boeket bloemen, een attentie bij de koffie, of een lekker glas champagne met hapjes. 

Neem contact op met ons voor om uw wensen te bespreken. 

Ik zou graag met twee of meer willen komen.

Dat kan bij ons! Wij hebben een mogelijkheid voor een duo cabine waarin we alle behandelingen in duo kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij in totaal drie bedden, zodat we tot drie tegelijkertijd van een gelaatsverzorging kunnen voorzien. Ideaal voor een leuke vriendinnen avond of vriendinnenuitje!

Wilt u met een grotere groep? Dat is ook mogelijk. Wij kunnen dan een leuke avond of middag samenstellen met gelaatsverzorgingen, maar ook manicures, make -up, huidadvies en meer! Mail of bel voor meer informatie. 

Ik bel jullie, maar ik krijg jullie niet te pakken

Het kan zijn dat wij met z'n allen tegelijkertijd in behandeling zijn. We streven er altijd naar om uw telefoontje zo spoedig mogelijk terug te bellen. 

Mocht u niet kunnen wachten, meer uitleg willen geven of wilt u ons buiten onze openingsuren bereiken, kunt u ons ook mailen op rebecca@cocosluxurybeautybar.com of appen via 0460 950209. 

Ik wil mijn boeking wijzigen, hoe doe ik dat?

Om een bestaande afspraak te wijzigen kunt u het best bellen of een email sturen. Is de boeking gemaakt met het Treatwell platform kunt u deze zelf wijzigen. 

U kunt boekingen kosteloos tot 48 uur voor de boeking wijzigen of annuleren. Wilt u de boeking verplaatsen naar een later tijdstip, doe dit zo snel mogelijk, anders zijn wij helaas genoodzaakt om €7,50 per geboekt kwartier in rekening te brengen. 

Kan ik mijn boeking annuleren? En hoe doe ik dat?

Ja, u kunt uw boeking bij ons annuleren. Wilt u annuleren dan kunt u mailen naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com of bellen tijdens openingstijden op 038283228.

Boekingen kunnen tot 48 uur kosteloos geannuleerd worden. Annuleert u binnen de 48 uur dan brengen wij €7,50 per geboekt kwartier in rekening in verband met de voor u gereserveerde tijd in onze agenda. U ontvangt dan per mail een factuur met een betalingslink. Ditzelfde geldt als u niet komt opdagen voor een gemaakte afspraak. 


Betaalwijze

Hoe kan ik betalen in bij Coco's Luxury Beauty Bar?

U kunt uw behandelingen en producten bij ons betalen met Bancontact, cash geld en door ons uitgegeven geldige cadeaubonnen. 

Hoe kan ik betalen in de webshop?

U kunt bij ons in de webshop betalen met PayPal, Bancontact, iDEAL, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net, ING Home'pay en diverse creditcards. 

Cadeaubonnen

Hoelang zijn de cadeaubonnen van Coco's geldig?

Wij hebben geen verloopdatum op onze bonnen. Dat betekend dat onze bonnen onbeperkt geldig zijn.

Hoe gebruik je onze cadeaubonnen

Je kan de e-voucher of de fysieke cadeaubon bij ons gebruiken in het schoonheidsinstituut. Wil je liever een product online kopen of iets vooraf betalen? Geen probleem, neem contact met ons op en dan maken we het voor je in orde!


Help! Ik ben mijn cadeaubon kwijt..

Cadeaubon kwijt? Geen probleem. We hebben enkel de code nodig van de bon en niet de fysieke bon of een print van de e-voucher nodig. 

Contra-indicaties

Wat zijn contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn omstandigheden of redenen waarom een bepaald product of bepaalde behandeling niet geschikt is. Bijvoorbeeld; masseren, waxen of een gelaatsverzorging bij een open wond.

Gelaatsverzorging

Hoe gaat een huidanalyse in zijn werk?

Wil je weten hoe een huidanalyse in zijn werk gaat? klik dan hier

Kan ik met make-up naar jullie toekomen?

Ja hoor, geen probleem! Wij hebben make-up removal producten die we gemakkelijk aan je kunnen verstrekken voor we een huidanalyse doen. 

Levering

Wat zijn de levertijden?

Wij verzenden binnen 1 tot 4 werkdagen of u kunt uw producten afhalen in onze Beauty Bar. 

Wat zijn de leveringskosten?

Coco's Luxury Beauty Bar werkt met PostNL, voor België en Nederland bedragen de verzendkosten €5,50, voor bestellingen boven €35,00 zijn de verzendkosten gratis. 


Coco's Luxury Beauty Bar verzend ook naar Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor €13,50, met gratis verzendingen boven de €100,00 en naar Luxemburg voor €8,50, gratis vanaf €75,00. 

Kan ik retourneren?

Standaard geldt 14 dagen bedenktijd op al onze aankopen vanuit de webshop. U kunt uw producten enkel retourneren ongeopend en in de originele verpakking. Indien de producten geopend zijn kunnen wij deze niet meer terug nemen. De retourkosten komen voor uw rekening.  

Germaine de Capuccini

Wat is Germaine de Capuccini?

Germaine de Capuccini is een wereldwijd top cosmetica merk. Meer lezen? Klik hier!

Waarom werkt Coco's Luxury Beauty Bar met Germaine de Capuccini?

Coco's Luxury Beauty Bar werkt met Germaine de Capuccini vanwege de de ongelofelijke kwaliteit van de producten, de awards en certificaten en de veelzijdigheid van het merk, maar ook vanwege de gedeelde normen en waarden:

  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Innovatie en
  • Integriteit

Bovenstaande normen en waarden vinden wij belangrijk in alles wat wij doen. Daarnaast is Germaine de Capuccini cruelty free en waren zij het eerste cosmetica merk met een braille opschrift. Germaine de Capuccini is voor ons het merk dat zich constant bezig houd met vernieuwing en verbetering; elke dag op zoek naar betere of snellere resultaten en met een constante oog op kwaliteit.


Is Germaine de Capuccini cruelty free?

Ja! Germaine de capuccini is cruelty free! Geen van de producten worden op dieren getest!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x