Waarom heb je een huidverzorgingskuur nodig?

13 september 2021

Waarom heb je een huidverzorgingskuur nodig?

Een huidverzorgingskuur, iets voor jou?

Steeds meer gelaatsbehandelingen en huidverzorgingsproducten worden aangeboden in kuurvorm, vooral wanneer we richting de wintermaanden gaan winnen de LED, Microneedling en overige huidkuren aan populariteit. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? En welke behandelingen zijn het meest effectief als kuur?


Waarom kiezen voor gelaatsverzorging in kuurvorm? 

Maar waarom kiezen we nou voor een kuur? Het antwoord is simpel: een kuur is gewoonweg effectiever. Op zoek naar een huidverzorgingskuur? Wij helpen jou dit najaar naar de beste versie van jouw huid! Coco's Luxury Beauty Bar, jouw Germaine de Capuccini schoonheidsinstituut in Antwerpen!Onderzoek heeft uitgewezen dat meerdere behandelingen uitgestreken over een bepaalde periode meer en betere resultaten bereiken. Dat komt doordat de huid zich gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwd en je tijdens een kuur tot in de diepste huidlagen doordringt. Het is per behandeling verschillend hoeveel behandelingen je nodig hebt voor een kuur.


Resultaat

Vaak is er na twee tot drie behandelingen sprake van een zichtbaar resultaat. Voor het allerbeste eindresultaat houden we voor de meeste behandelingen 4 tot 6 behandelingen aan. Natuurlijk wordt iedere kuur gecustomized: afgestemd op jouw huidtype, huidprobleem en wensen en paren we dit met aangepaste thuisverzorging. 


Welke huidbehandelingen zijn er in kuurvorm?

Bij Coco’s kun je terecht voor verschillende, huidverbeterende behandelingen die je zowel als aparte behandeling kunt boeken als in kuurvorm:Onze ervaren skinexperts staat voor jou klaar om jou te helpen bij al jouw huidproblemen! in Kuurvorm, of met losse behandelingen, wij maken een maatwerk behandelingsplan voor jou!

  • Microneedling

  • Led

  • Chemische Peeling

  • Time expert Rides Neo age

  • Combinatie Expert / Led

  • Synergy anti-age 

  • Expert behandelingen

Voor al deze behandelingen geldt dat je het allerbeste resultaat kunt behalen wanneer je er een kuur van maakt. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van jouw huidprobleem en/of doel. Weet je niet welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid? Boek dan eerst een huidanalyse voor uitgebreid advies van onze huidexperts. 

Wil je graag beginnen met een kuur? Boek jouw behandeling direct hier. Twijfel je nog? Je besluit pas na de eerste behandeling of dat je voor de kuur gaat of dat je het bij deze behandeling laat. Zo kun je eerst proberen of dat deze behandeling iets voor je is.

Koop je een strippenkaart voor een kuur tijdens onze Open Deur Dagen? Dan ontvang je 10% korting!

Meer weten over de beste huidverzorging voor jou? Boek een gratis huidanalyse!

Tijdens een huidanalyse kijken we naar de conditie van jouw huid met behulp van ons geavanceerde huidanalyse apparaat. Op basis daarvan geven we jou uitgebreid advies over hoe jij het best jouw huid kunt verzorgen. Wil je meer weten over de gratis huidanalyse bij Coco's Luxury Beauty Bar? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over de huidanalyse.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x