Opendeurdagen 2022

Opendeurdagen 2022

Kom met ons kennismaken tijdens onze opendeurdagen van 12 tot en met 18 september 2022!

Zoek jij nog een mooie en vooral goede schoonheidsalon in Antwerpen voor jouw huidverzorging en huidverbetering? Zoek niet verder! Bij Coco's Luxury Beauty Bar zijn wij serious about skincare. Samen met onze huidanalyse apparaten, onze huidverzorgingstoestellen, ons merk en ons team van gespecialiseerde dames pakken wij graag samen met jou jouw huiduitdagingen aan! Last van acné, pigmentvlekken, een gevoelige huid of een vermoeide huid? Geen probleem! Wij helpen jou verder!

Ben jij geen onbekende van ons? Wat leuk! Jij bent van harte welkom! Ook voor bestaande klanten hebben we leuke kortingen of promoties!

Welkom bij Coco's Luxury Beauty Bar!

De skin experts van schoonheidssalon Coco’s Luxury Beauty Bar hebben maar één missie: jou laten stralen met de beste versie van jouw huid.

Samen met onze professionele huidanalyse apparaten geven wij jou tips en trics voor jouw dagelijkse verzorgingsroutine. Daarnaast maken wij voor jou een op maat gemaakt behandelplan die bestaat uit huidverzorgingen bij ons en jouw ideale thuisverzorging

Elke drie maanden heranalyseren we jouw huid en staan we stil bij de resultaten die we samen behaald hebben. In overleg met jou sturen we het behandelplan bij op basis van de aangepaste behoefte van jou, jouw huid en de seizoenspatronen. 

Meetbare resultaten en zichtbare verbetering. Daar gaan we voor. 

Waarom houden wij onze opendeurdagen?

Bij Coco's Luxury Beauty Bar begrijpen we dat je soms graag iets uitprobeert zonder dat je ergens aan vast zit. Daarom kan je tijdens onze opendeurdagen onze gelaatsbehandelingen tegen een voordeliger tarief leren kennen, via een miniverzorging kennismaken met gelaatsverzorgingen of via onze gratis professionele huidanalyse, de wereld van jouw huid, huidverzorging en huidverbetering leren kennen. Wij stellen met liefde en plezier een behandelplan op maat voor jou op. En mocht je graag samen met ons aan jouw huid willen werken, dan hebben we tijdens onze opendeurdagen leuke aanbiedingen op strippenkaarten en kuren!

Wat is er te doen tijdens de opendeurdagen?

Tijdens de opendeurdagen bieden wij leuke kortingen op producten, kuren en op strippenkaarten! En..... we hebben van een aantal behandelingen mini varianten, zo kan je ze voordelig uitproberen om te kijken of het wat is voor je. Daarboven op krijg je op de dag van jouw verzorging €10 korting op jouw favoriete product!


Huidanalyse - Gratis

Op zoek naar een nieuwe routine? Graag een behandelplan op maat om jouw huidprobleem aan te pakken? Of wil je weten waar jouw huidprobleem vandaan komt? Wat jouw reden ook is, het is goed om altijd te starten met een huidanalyse zodat wij het vertrekpunt in kaart kunnen brengen. Bestaande klanten weten dat wij graag elke drie maanden met jou achter het huidanalyse apparaat zitten zodat we kunnen zien wat het resultaat is dat we hebben behaald en kunnen we gezamenlijk het behandelplan (de combinatie van thuisverzorging en type behandelingen) bijstellen. 

Welke skincare is goed voor mij? Loop jij rond met die vraag? Wij kunnen jou helpen met onze gratis huidanalyse!


Miniverzorging - €25

Is een echte gelaatsverzorging voor jou (bij ons) nog een te grote sprong in het diepe? Dan is deze miniverzorging voor jou! Tijdens de miniverzorging geven wij jou de mini experience van de gelaatsverzorging. Het bevat een aangepaste reiniging, met melk en lotion of een gel en lotion, scrub of andere dieptereiniging, een mini massage en we sluiten af met een serum, oogcrème, dagcrème en overdag ook met een zonneproduct. Je kan, als je wilt, de miniverzorging uitbreiden met onze oogverzorgingen die we tijdens de opendeurdagen ook in de kijker zetten, of met een van onze andere supplementen. We raden je wel aan om eerst een gratis huidanalyse te boeken voor de miniverzorging, zodat we een beter beeld krijgen van jouw huid en alle producten en ons advies beter op jou kunnen afstemmen. 


Mini LED behandeling - €50 

Binnen Coco's Luxury Beauty Bar gebruiken wij het masker in aanvulling op onze expert verzorgingen van Germaine de Capuccini. Tijdens onze mini LED behandeling krijg jij een grondige reiniging, een dieptereiniging en maken we gebruik van aangepaste krachtige serums in combinatie met het LED masker. Met deze behandeling kan jij nu voor €50 kennis maken met ons LED masker! Wil jij liever de volle LED behandeling, inclusief de expert verzorging? Boek dan jouw gewenste LED behandeling!


Mini Microneedling- €50

Grote kans dat wanneer jij ons vraagt wat onze beste en meest veelzijdige behandeling is, we unaniem en in koor "microneedling" roepen! Deze behandeling werkt doordat we met een dermatech pen middels een kopje met 36 kleine naaldjes gaatjes maken in de huid. Deze gaatjes zorgen voor kleine wondjes in de huid, waardoor onze huid hard werkt om deze te herstellen. 

Zo kunnen we rimpels en fijne lijntjes, pigmentvlekken en littekens vervagen, de huid een meer uniforme teint, meer stevigheid en een gezonde glow geven en de vochtbalans in de huid herstellen.

Tijdens onze Mini Microneedling voeren we de microneedling uit op 1 zone naar keuze zodat jij de behandeling kan ervaren en kan kijken of het iets is voor jou. Uiteraard kunnen we je hier verder over adviseren.


10% korting op strippenkaarten

Koop jij tijdens de opendeurdagen een strippenkaart van 4 behandelingen? Dan krijg je op het totaal 10% korting. Dus ook op 4 keer een manicure, 4 keer benen wax, 4 keer een pedicure. Het geldt op alle behandelingen met uitzondering van laser ontharing. 


Neem jouw vriendinnen mee!

Jouw moeder, schoonmoeder, buurvrouw, tante, nicht, achternicht, collega's en vriendinnen zijn allemaal welkom bij Coco's Luxury Beauty Bar! Wij hebben 3 cabines waarin we jou en jouw entourage tegelijk kunnen behandelen.Vriendinnenavondje? Kom gezellig met zijn allen naar de opendeurdagen van Coco's Luxury Beauty Bar, jouw schoonheidssalon in Antwerpen! Daarnaast hebben we twee huidanalyse apparaten en kunnen wij gerust met een groepje vriendinnen bijvoorbeeld gezamenlijk de analyse en de workshop doen. Wil je er een echt gezellige avond van maken met een groepje dames? Bel of mail ons dan om de mogelijkheden te bespreken.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x