Zo verfijnen we grove poriën

Zo verfijnen we grove poriën

Grove poriën? First things first: huidanalyse

Voor we je grove poriën aanpakken, starten we bij een eerste bezoek aan Coco’s Luxury Beauty Bar sowieso met een Discovery Treatment: we analyseren je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™.

Met dat toestel maken we heel gedetailleerde foto’s van je huidstructuur. Aan de hand van die foto’s zien we exact waar je huid behoefte aan heeft.

Wat is de oorzaak van grove poriën?

Te veel talg, make-upresten of andere vuildeeltjes kunnen verwijde poriën veroorzaken, met een minder frisse teint als gevolg.

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar hebben we reinigingsproducten op maat van jouw huidtype, waarmee we heel gericht de poriën kunnen legen.

Met de jaren kunnen de wanden van je poriën wat gaan uitrekken. Om het uitzicht van je poriën weer te verfijnen, helpt microneedling.

Wat is microneedling?

Bij microneedling maken de skin experts van Coco’s Luxury Beauty Bar met zeer kleine naaldjes (‘microneedles’) minuscule perforaties in je huid. Je ziet deze ‘wondjes’ niet, maar ze stimuleren de huid wel om collageen en elastine aan te maken. Daarvan wordt je huid weer gladder en strakker.

Thuisverzorging voor fijnere poriën

Skincare thuistip voor fijnere poriënDe Timexpert Rides refinition booster van Germaine de Capuccini is een top thuisverzorgingsproduct die jouw grove poriën instant verfijnt!

Wil jij graag instant fijnere poriën? De Refinition Refining Illuminating Booster van Germaine de Capuccini helpt jouw poriën instant te verkleinen.

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken jouw huid om te bepalen welke combinatie van technieken het best werkt voor jou.

Vertrouw op onze experts om zichtbaar vooruitgang te boeken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x