Zo maken we een verslapte huid zichtbaar strakker

Zo maken we een verslapte huid zichtbaar strakker

Verslapte huid? First things first: de huidanalyse

Is het je eerste keer bij Coco’s Luxury Beauty Bar? Dan kijken we met een gedetailleerde huidanalyse eerst hoe het met je huid is gesteld en hoe we eventuele verslapte huid het best kunnen aanpakken.

Met ons Lightskin™-apparaat maken we verschillende foto’s van je huid, die ook de diepere huidlagen in beeld brengen.


Effect van een facelift voor de verslapte huid

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dunner en minder elastisch. Ook een aanzienlijk gewichtsverlies heeft gevolgen voor de elasticiteit van de huid.

Onze huidspecialisten maken verslapte huid weer zichtbaar strakker. De Timexpert Lift(IN) van Germaine de Capuccini werkt opvullend en opspannend.

Afhankelijk van je specifieke huidstructuur combineren we de Timexpert Lift(IN) met led-lichttherapie, microneedling, een chemische peeling of de Synergyage Glycocure van Germaine de Capuccini.

Goed voor een zichtbaar jongere huid, al na één bezoek aan Coco’s Luxury Beauty Bar.

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken jouw huid om te bepalen welke verzorging het best werkt voor jou.

We focussen op huidverbetering, en dat zíé je.

gelaatsverzorging verslapte huidHuidverzorging voor de verslapte huid

Voor het beste resultaat gaan behandelingen in de salon gaan hand in hand met de juiste thuisverzorging. Voor de verslapte huid zijn we fan van de producten van Germaine de Capuccini. Woon je niet in de buurt van Antwerpen maar wil je wel graag thuis aan de slag met de juiste skincare producten voor een verslapte huid? Dan shop je onze favoriete producten gemakkelijk en snel via onze webshop: Coco's Beauty Store. Je vindt er zelfs complete huidverzorgigingsroutines voor ieder huidprobleem. 

Een chemische peeling voor de verslapte huid bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x