Verwijdering van gerstekorrels

Verwijdering van gerstekorrels

First things first: huidanalyse

Kom je voor het eerst langs bij Coco’s Luxury Beauty Bar? Dan starten we met een Discovery Treatment: we analyseren je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™. Dat toestel maakt verschillende gedetailleerde foto’s van je huid en brengt ook de diepere huidlagen in beeld. Zo zien we meteen waar de probleemzones zich bevinden, zodat we die gericht kunnen aanpakken.

Wat zijn gerstekorrels?

Onze opperhuid wordt onder meer beschermd door een dun laagje hoornstof of keratine. Als die keratine niet voldoende wordt afgevoerd door je huid, kan ze zich ophopen onder het huidoppervlak. Het resultaat zijn kleine witte bultjes, ook wel gerstekorrels genoemd.

Die gerstekorrels zijn ongevaarlijk en niet pijnlijk, maar kunnen storend zijn omdat ze een beetje op puistjes lijken.

Gerstekorrels komen vaak voor op een droge of gedehydrateerde huid, bijvoorbeeld door lang te zonnebaden. Daarom kiezen we eerst voor een hydraterende behandeling, zoals de Hydracure van Germaine de Capuccini. Deze vochtinbrengende behandeling bevat onder andere hyaluronzuur en zorgt voor een onmiddellijke en intense hydratatie.

Na afloop verwijderen we uiterst voorzichtig de gerstekorrels. We geven je ook deskundig advies over hoe je je huid thuis het beste verder verzorgt, om te vermijden dat die vervelende bultjes terugkeren.

Skincare thuistip voor een gehydrateerde huid wil jij van jouw gerstekorrels af? Dan is dit serum boordevol hyaluronzuur van Germaine de Capuccini echt iets voor jou!

Wil jij graag een meer gehydrateerde huid en geen gerstekorrels meer? Dan is het Hyaluronic force serum boordevol hyaluronzuur van Germaine de Capuccini echt iets voor jou! 


Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken je huid grondig om te bepalen welke verzorging het best werkt voor jou.

We focussen op huidverbetering, en dat zíé je.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x