Verzorging voor vale en doffe huid

Verzorging voor vale en doffe huid

First things first: huidanalyse

Kom je voor het eerst langs bij Coco’s Luxury Beauty Bar? Dan starten we met een Discovery Treatment: we maken gedetailleerde foto’s van je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™. Dat apparaat brengt ook de diepere huidlagen in beeld.

Zo weten onze skin experts exact met welke behandeling ze jou weer die gezonde glow kunnen geven.


Ontspannende gezichtsmassage

Wie droomt niet van een egale, stralende huid? Dagelijks krijgt je huid heel wat stress te verduren: in de vorm van het teveel aan suiker dat we innemen, maar ook luchtvervuiling en uv-straling. 

Dat kan resulteren in een doffe, vale teint. Met de behandeling Timexpert C+ A.G.E. van Germaine de Capuccini laten we je huid weer shinen. Deze vitamine C-behandeling rijk aan antioxidanten maakt je huid stevig en soepel, vernieuwt de huid onmiddellijk en geeft je een frisse teint.

De behandeling omvat bovendien een ontspannende gelaatsmassage, zodat je als herboren uit onze cabine stapt.


Wat helpt tegen slecht doorbloede huid?

Is je teint vaal omdat je huid slecht doorbloed is? Ook dat kan veroorzaakt worden door dagelijkse blootstelling aan vervuiling. En dat zijn lang niet alleen uitlaatgassen: airconditioning, schoonmaakproducten en zelfs het blauwe licht van je computer kunnen je huidbarrière verzwakken. Ook roken is nefast voor je huid.

De slecht doorbloede huid knapt helemaal op van de Excel Therapy O2, die je huid steviger en elastischer maakt, en meteen ook bescherming biedt tegen pigmentvlekken. Ook bij deze behandeling hoort een massage, die de doorbloeding weer stimuleert.


Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken je huid grondig om te bepalen welke combinatie van ingrediënten de beste resultaten zal opleveren.

Onze focus ligt op huidverbetering, en dat zíé je.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x