Behandeling van pigmentvlekken

Behandeling van pigmentvlekken

Pigmentvlekken? First things first: huidanalyse

Is het je eerste keer bij Coco’s Luxury Beauty Bar? Voor we je pigmentvlekken behandelen, starten we met een gedetailleerde huidanalyse. Met ons Lightskin™-apparaat maken we verschillende foto’s van je huid, die ook de diepere huidlagen in beeld brengen.

Zo kunnen we elk huidprobleem precies identificeren én doelgericht aanpakken.  

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken en de typische ‘ouderdomsvlekken’ zijn verkleuringen op de huid, een gevolg van overmatige productie van melanine. Die overproductie wordt dan weer veroorzaakt door blootstelling aan de zon, hormonale factoren of door de leeftijd. Meer weten over pigmentvlekken? Wij schreven er onlangs een blog over: Pigmentvlekken: Waar komen ze vandaan en nog veel belangrijker, hoe kom ik er vanaf? De Timexpert White-behandeling van Germaine de Capuccini voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine en maakt je huid egaler.Afhankelijk van jouw type huid combineren de skin experts van Coco’s Luxury Beauty Bar de Timexpert White-behandeling met led-lichttherapie, microneedling, een chemische peeling of de Synergyage Glycocure van Germaine de Capuccini.

timexpert white pigmentvlekken


Thuisverzorging bij pigmentvlekken

Voor het beste resultaat combineer je professionele salonbehandelingen met de juiste thuisverzorging. Onze favoriete producten om pigmentvlekken tegen te gaan vind je in onze webshop. Wist je al dat we al onze bestellingen gratis verzenden binnen België én Nederland.

Ga naar de webshop

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken je huid om te bepalen welke behandeling het best werkt voor jouw huidprobleem. Vertrouw op onze experts om zichtbaar vooruitgang te boeken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x