Verzorging van de droge huid

Verzorging van de droge huid

First things first: huidanalyse

Kom je voor het eerst langs bij Coco’s Luxury Beauty Bar? Dan analyseren we eerst hoe het met je huid is gesteld met behulp van een geavanceerd apparaat, de Lightskin™. Dat toestel maakt verschillende foto’s van je huid en brengt daarbij ook de diepere huidlagen in beeld.

Zo kunnen we de probleemzones meteen identificeren en een behandeling op maat kiezen. 

Bescherm je huid tegen uitdroging

Heb je een heel droge huid of ziet je huid er constant vermoeid uit, zelfs na een verkwikkende nacht slaap? Misschien is het dan tijd om haar een flinke boost te geven met een royale behandeling.

De Royal Jelly-behandeling van Germaine de Capuccini voedt de huid diepgaand en revitaliseert ze. Na afloop voelt je huid supercomfortabel aan én is ze ook beter beschermd tegen verdere uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf.

Is je huid tijdelijk extra uitgedroogd door de zon of voelt ze trekkerig aan door bijvoorbeeld airconditioning op kantoor? Dan herstelt de intens hydraterende behandeling Hydracure van Germaine de Capuccini weer snel je vochtbalans: goed voor een comfortabel en zijdezacht gevoel.

Droogtelijntjes verdwijnen weer, en je huid ziet er zichtbaar voller en jonger uit.

Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts analyseren je huid om te bepalen welke combinatie van behandelingen en producten het best werkt voor jou.

Vertrouw op onze experts om zichtbaar vooruitgang te boeken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x