Zo vervagen we rimpels en fijne lijntjes

Zo vervagen we rimpels en fijne lijntjes

Rimpels en fijne lijntjes? First things first: huidanalyse

Bij je eerste bezoek aan Coco’s Luxury Beauty Bar starten we met een Discovery Treatment: we analyseren je huid met een geavanceerd apparaat, de Lightskin™, waarmee we heel gedetailleerde foto’s maken van jouw huidstructuur. Aan de hand van die foto’s zien we exact waar jouw huid behoefte aan heeft.

Beginnende rimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes pakken de huidexperts van Coco’s Luxury Beauty Bar aan met de Timexpert Rides, een behandeling die expressielijntjes vervaagt, rimpels opvult en het huidoppervlak gladder maakt.

Onze huidspecialisten vertragen met de Timexpert Rides de huidveroudering door de huid steviger en ‘dichter’ te maken.

fijne lijntjes en rimpels Antwerpen

Rimpels en fijne lijntjes behandelen: Combinatie met led-lichttherapie, microneedling, chemische peeling of glycolzuur

Afhankelijk van je type huid vullen we de Timexpert-behandeling aan met verjongende technieken als led-lichttherapie, microneedling, een chemische peeling of de Synergyage Glycocure van Germaine de Capuccini. Deze vier technieken stimuleren elk op een andere manier de vernieuwing van de huid.

Microneedling bij Coco's Luxury Beauty Bar


Serious about skincare

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar zijn we serious about skincare. De skin experts onderzoeken je huid om te bepalen welke combinatie van technieken het best werkt voor jou.

Vertrouw op onze experts om zichtbaar vooruitgang te boeken.

Thuisverzorging bij fijne lijntjes en rimpels

Onze favoriete thuisverzorging voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels shop je gemakkelijk en snel in onze webshop. Je kunt er je lievelingsproducten bestellen of gaan voor een complete, op maat gemaakte skincare routine op basis van jouw huidprobleem en huidtype. Wist je dat we al onze bestellingen gratis verzenden? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x