Cryolipolyse

Cryolipolyse

NIEUW bij Coco's: Bioslimming!

Wist je dat je vanaf nu ook terecht kunt bij Coco's Luxury Beauty Bar voor Bioslimming? Deze revolutionaire lichaamswrap helpt jou om af te slanken en daadwerkelijk kilo's kwijt te raken. We hebben al de mooiste resultaten mogen zien na slechts één behandeling. 

Wil je meer weten? Lees hier meer over Bioslimming.


Bioslimming Antwerpen
Op dit moment is het niet mogelijk om een Cryo behandeling te boeken. Toch snel afslanken? Kijk dan naar onze Bioslimming behandeling.Afslanken met cryolipolyse

Afslanken zonder sporten of dieet? Ja, dat is zeker mogelijk met cryolipolyse! Natuurlijk blijft het belangrijk, ook natuurlijk voor de conditie van jouw huid, om een gezonde leefstijl aan te houden maar met cryolipolyse kun je er zeker voor zorgen dat die hardnekkige vetcellen eindelijk verdwijnen. Vetbevriezing is een effectieve methode voor bijvoorbeeld die vervelende onderkin of die hardnekkige lovehandles.

Hoe werkt cryotherapie of vetbevriezing?

Dermatologen van Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen.

Cryotherapie maakt dus gebruik van kou. De vetcellen worden bevroren, waardoor ze kristalliseren, door het lichaam worden afgebroken en op een natuurlijke manier afgevoerd worden.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

De ArctikCryo 21 doet de huidtemperatuur dalen van tijd van 34 ⁰C naar ongeveer 8 ⁰C zonder dat je dit echt als koud ervaart. Je vetcellen daarentegen krijgen een thermische schok, wat een geleidelijk en spontaan eliminatieproces opwekt – de zogenaamde apoptose.

Fijn extra effect: de koude bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer haar oorspronkelijke spanning krijgt.

cryolipolyse antwerpen

Waarom werkt cryotherapie?

Lichaamsvet is opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en krijgen we netjes weggewerkt door gezonde voeding en voldoende beweging.

De laag daarboven ligt net onder de huid. Dit is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is en daardoor moeilijker aan te pakken via sport of voeding. Maar net dáár wil je natuurlijk graag vanaf.

Cryolipolyse kan deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling verminderen. De Cryo 21 maakt gebruik van het principe van afbraak van vetcellen om het lichaam opnieuw vorm te geven.

Welke zones kan je met cryotherapie of vetbevriezing behandelen?

Je kan vetbevriezing of cryolipolyse toepassen op het gezicht, de hals en decolleté, de dubbele kin, de armen, borsten, heupen, buik, rug, billen, rijbroek, love handles, dijen en kuiten.

Zowel het lichaam als het gelaat kunnen dus behandeld worden met de ArctikCryo21. Op het lichaam werken we verstevigend of elimineren we vetophoping. Denk maar aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje. In het gezicht focussen we vooral op het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

Effect van cryolipolyse op het lichaam

 • de bloedsomloop versnelt
 • eliminatie van de toxines
 • eliminatie van lokale cellulitis
 • vermindering van de vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • hermodellering en afslanking van het lichaam

Effecten van vetbevriezing op het gelaat

 • versteviging van de weefsels in het gezicht
 • versteviging van de gezichtsspieren
 • vermindering van gelaatsrimpels
 • verdwijnen van de dubbele kin
 • huidverjonging door collageenaanmaak

cryolipolyse vet bevriezen antwerpen


Cryolipolyse bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Woon je in de buurt van Antwerpen? Boek dan zeker jouw cryo behandeling bij Coco's! In het onderstaande filmpje zie je hoe een cryolipolyse behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen eraan toe gaat. Naast de behandelingen in de salon raden we ook dikwijls producten voor thuisgebruik aan. Deze shop je gemakkelijk online in onze webshop.


Vragen over cryolipolyse?

Lijkt vet bevriezen echt iets voor jou, maar heb je nog enkele vragen? Weet je niet helemaal zeker of cryo wel geschikt is voor jou omdat je een bepaalde medische achtergrond hebt?

Stel ons je vragen of bel ons op. We geven met plezier een goed onderbouwd en eerlijk antwoord, zoals je dat van ons gewoon bent. Je kunt jouw vragen over vet bevriezen natuurlijk ook altijd stellen tijdens een bezoek aan onze salon in Antwerpen.

WIl je in de tussentijd meer Coco's? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram.

Bieden jullie meer afslankbehandelingen aan?

Je kunt bij Coco's Luxury Beauty Bar ook terecht voor de afslankende Bioslimming behandeling. Deze revolutionaire bodywrap heeft al heel wat mooie resultaten mogen boeken. Je kunt de Bioslimming eventueel ook combineren met jouw cryo behandelingen voor nog meer resultaat! Wil je meer weten over het combineren van deze twee afslankbehandelingen? Neem dan contact met ons op voor uitgebreid advies op maat. Liever eerst meer lezen over Bioslimming? Klik dan hier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x