Laserontharing

Laserontharing

Behandeling met Laserontharing

Coco's Luxury Beauty Bar is in Antwerpen de samenwerking gestart met Birgit van B-Laser! Birgit is super ervaren als het aankomt op laserontharing en lasert jouw haren bij ons, in jouw vertrouwde salon. 

Boek hier jouw laserafspraak bij Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje

Data voor de Laserontharing 2023

Birgit is nog op de volgende dagen in 2023 bij ons aanwezig: 

18 augustus - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen 't Eilandje

20 augustus - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen Harmonie

17 september - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen Harmonie

9 oktober - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen 't Eilandje

15 oktober - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen Harmonie

12 november - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen Harmonie

10 december - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen Harmonie

11 december - Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen 't Eilandje

Komen geen van deze data uit? Neem dan contact met ons op!


Alle huidtypes definitief ontharen met een ontharingslaser

  • Ga voor definitieve ontharing met de ontharingslaser van B-Laser bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen!Pijnloos en langdurig resultaat
  • Ontharen van alle huidtypes (I-VI)
  • Gladde huid en meer zelfvertrouwen

Laserontharing is van deze tijd. Het biedt namelijk een duurzame oplossing voor het definitief verwijderen van ongewenst haar en daardoor voor velen meer zelfvertrouwen. Harsen, scheren of waxen of het gebruiken van ontharingscrèmes zijn onprettige en pijnlijke methoden en bieden geen langdurige oplossing. Een ontharingslaser biedt een efficiënte oplossing!Laserontharing met de LightSheer: Bewezen effectief!

Laat jouw haren laseren en definitief verwijderen middels laserontharing bij Coco's Luxury Beauty Bar in AntwerpenVerschillende klinische studies bewijzen dat de Lightsheer met haar golflengte de snelste en meest doeltreffende is voor laserontharen bij 90% van alle huidtypen (I-VI). Het handstuk van de LightSheer geeft een kleine puls af op het behandelgebied. Via het lichaamseigen melanine wordt de laserpuls opgenomen, tot in de kern van het haarzakje.Laserontharing zorgt voor een permanent verlies van haren. Boek jouw ontharing bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen!

Hierdoor warmt het haarzakje op en wordt deze vernietigd. De LightSheer pakt meerdere haarwortels gelijkertijd aan, waardoor ook grotere zones eenvoudig en efficiënt kunnen worden behandeld. Haargroei verloopt cyclisch. Een laserbehandeling is daarom alleen effectief in een anagene fase. Er zijn gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig om een volledig haarloos resultaat te verkrijgen. 

Laserontharing bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Interesse in definitieve laserontharing? Coco's werkt samen met Birgit van B-Laser. Zij is geregeld bij ons op de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Plan via onderstaande widget of via deze link jouw afspraak direct bij haar in de agenda in. 


Hoe gaat een laserbehandeling bij Coco's in zijn werk?

Voordat je start met jouw laserbehandelingen is er eerst altijd een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je met Birgit jouw wensen en vragen en geeft zij verdere uitleg over de werking van het apparaat, de veiligheidsvoorschriften, de do's and don'ts rond laserontharing en krijg je een proefflits om te testen of het nu echt niet pijnlijk is. Als je wilt gaan starten plan je vervolgens je afspraak voor de betreffende zone(s) in en herhaal je de behandeling van de zone(s) elke 8 weken totdat je het resultaat hebt behaald wat je wilt.


Wanneer zie je het resultaat van een laserbehandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar?

Het resultaat van de laserontharing zie je na 2 tot 3 weken. Dan laten de aangetaste haartjes vanzelf los en vallen ze uit. Vermits je niet in de tussentijd scheert kan je dit proces mooi volgen. Uiteraard kan je perfect doorscheren. 


Wat zijn de belangrijkste dingen om te weten voordat ik ga starten met laserontharen?

1. Waxen en epileren moet je stoppen 4 weken vóór de eerste behandeling

2. scheer het te laseren gebied 1 tot 2 dagen voor de behandeling. 

3. ga gedurende 4 weken voor en na de behandeling met het te behandelen gebied niet in de zon of onder de zonnebank. 

4. stop 2 weken voor de laserontharing met selftanners of bruinversnellers.  

5. gebruik geen make-up, deo of olie op het gebied voor de afspraak

6. als je medicijnen gebruikt moet je deze vermelden aan Birgit
Rebecca's eigen laserervaring van de oksels en bikinilijn

Zoals alle behandelingen bij Coco's Luxury Beauty Bar testten wij ook zelf de laserontharing. Na een initieel gesprek en het duidelijk doorspreken van wat ik er van kon verwachten gingen we aan de slag. Met gezonde spanning klom ik op ons heerlijk vertrouwde bed en bracht Birgit de gel op een van mijn oksels aan. Veiligheidsbril op en starten maar! 

Voor je door hebt wat je precies voelt, (kleine schokjes ?), is het al weer over. Daarna was de linker oksel aan de beurt. Daar voelde ik minder van dan van de rechter. Het is heel normaal dat er een meer of minder gevoelige kant is. 

Als laatste testte we een stukje van mijn bikini lijn. Ruim 10 jaar geleden heb ik een aantal IPL behandelingen gehad waardoor de beharing op mijn schaamheuvel vrij beperkt is. We hebben gekozen om de test te doen op een van mijn schaamlippen. 


Het resultaat van de laserervaringHet resultaat van 1 behandeling laserontharen van de oksels bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Net zoals de laserervaring van een andere klant en goede vriendin was ook bij mij de test zeer succesvol en is het gelaserde testgebied van mijn bikini lijn vrijwel geheel onbehaard. Mijn oksels, gelaserd op 13 november en ongeschoren voor de after foto sinds 12 november, hebben na al 1 behandeling heel weinig haartjes nog staan. Na 3,5 week is dit het resultaat van één laserbehandeling en eerlijk gezegd ben ik positief verrast over het mooie resultaat. Ik ga het uiteraard met foto's opvolgen 

Het vervolg

Birgit is elke vier weken in Antwerpen zodat je niet te lang hoeft te wachten als je wilt starten met de laserontharing. Ik ga zelf nu ook mee in het stramien van elke acht weken voor zowel mijn oksels als mijn volledige bikini en ik sluit niet uit dat de benen ook worden meegenomen. Wat een ontzettende luxe is het als je hier niet meer naar hoeft te kijken!

Mijn volgende afspraak staat op 8 januari 2023. Ik houd jullie op de hoogte!  Ook starten met laser? klik dan hier om jouw afspraak te maken!FAQ over laserontharing

Heb je nog meer vragen over laserontharing bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen? Lees onze FAQ!

Laserontharing boeken bij Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje

Laserontharing boeken bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x