Ontspanning

Ontspanning

Ontspannende gelaatsverzorging en massages

Ben je fan van wellness en ontspannende massages? De ‘luxury’ uit onze naam vind je terug in alles wat we doen, ook in de relaxerende gelaatsverzorgingen die je bij Coco’s Luxury Beauty Bar kan boeken.

Het liefst starten we ook hier met de Discovery Treatment inclusief huidanalyse, zodat we weten bij welke verzorgingsproducten van Germaine de Capuccini jouw huid het meeste baat heeft.

‘Een bezoek aan Coco’s Luxury Beauty Bar is mijn ultiem ontspanningsmomentje. Na een stressvolle periode op het werk of vlak voor een spannende gebeurtenis ga ik sowieso langs voor een relaxerende gelaatsverzorging.’ - Sofie 

Ontspanning massages gelaatsverzorging AntwerpenOok een nek-, schouder- en rugmassage staan op Coco’s Menu. Voor optimale ontspanning combineer je meerdere behandelingen en ga je voor een ultieme selfcare dag! Natuurlijk kun je dit ook samen met je partner of beste vriendin doen: we behandelen jullie in dezelfde cabine. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan jouw behandeling direct via onderstaande button.

Ontspanning in de vorm van lichaamsverzorging: een Body scrub en lichaamspakking bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen!

Meer ontspanning

Je kunt bij Coco's Luxury Beauty Bar terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van schoonheidsverzorging. Wil je graag een vervelend huidprobleem aanpakken of ben je juist op zoek naar een verzorgende manicure? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dat online shoppen ook een vorm van ontspanning kan zijn hoef je ons niet te vertellen;-). Daarom kun je 24/7 jouw (en onze) favoriete huidverzorgingsproducten van Germaine de Capuccini shoppen via onze webshop. Klik op de button hieronder om direct te starten met winkelen!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x