Huidanalyse Deurne

Huidanalyse Deurne

Wat is een huidanalyse?

Wil jij een professionele huidanalyse in antwerpen? Professioneel advies en een huidscan? Weten wat jouw huid echt nodig heeft?Een huidanalyse is letterlijk een analyse van de huid. Met behulp van een professioneel apparaat die verschillende foto's maakt, kijken we naar de huidconditie en zien we wat de huid nodig heeft. In ons geval heeft het apparaat waarmee wij werken, De Lightskin™  een camera die 3 foto’s maakt aan de hand van de nieuwste generatie 15 mega pixel lens. Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden : Poriën - Vlekken - Rimpels - Talg/Acné - Pigmentatie - Vocht/Hydratatie - Huidtextuur - Gevoeligheid - Teint - Zonschade (UV)


Waarom is een huidanalyse belangrijk?

Voor ons is de huidanalyse het startpunt van de onze behandeling en relatie samen. Al kom je voor één keer langs voor de ontspanning, dan doen we alsnog graag de analyse, om te kijken met welke producten we wel of niet op de huid kunnen werken. Daarom is een professionele huidanalyse belangrijk, dan hebben we zeker dat we toevoegen aan het welzijn van jouw huid!

Kom je voor waar we goed in zijn, resultaat én ontspanning, dan maken we elke drie maanden een nieuwe analyse als startpunt van ons behandelplan samen. Jouw wensen samen met jouw huidconditie bepalen welke koers we varen naar het snelste en het beste resultaat.

 

Jouw wensen samen met jouw huidconditie bepalen welke koers we varen naar het snelste en het beste resultaat.

Hoe gaat een huidanalyse in zijn werking bij ons? 

Stap 1: een schoon gezicht

Als je binnenkomt starten we met het maken van de foto's. Voor het uitvoeren van de huidanalyse starten we met het verwijderen van de make-up.  Meestal doen we het met deze of deze make-up remover. 

Stap 2: een haarnetje indien nodig

Dan plaatsen we indien nodig een haarnetje. Dit dient om alle losse haren uit het gezicht te verwijderen. Ons professioneel huidanalyse toestel is van hoge kwaliteit, maar losse haren in het gezicht kan ze verwarren met rimpels, waardoor er onnodig extra rimpels worden aangegeven! 

Stap 3: foto's maken maar!

Vervolgens steek je je hoofd in het apparaat en wordt de kap over jouw hoofd getrokken. Dan starten wij de analyse en neemt het apparaat in ongeveer 20 seconden tijd de foto's begeleid door drie verschillende flitsen.

Stap 4: Het apparaat laten analyseren

Als de 20 seconden voorbij zijn tekenen wij op het apparaat het juiste masker af. Dit zijn de gebieden waarbinnen het toestel de analyse doet en vervolgens laat het de analyse zien. Per thema is er een foto, Wij doen een gratis huidanalyse in antwerpen. Wij leggen uit, wat is een professionele huidanalyse bij een schoonheidsspecialiste. Huidanalyse Deurneen in totaal zijn het er 10. De eerste 4 foto's worden genomen met daglicht filter, de volgende drie met een UV filter en de laatste drie hebben diverse filters. Elke foto vertelt precies hoe het met jouw huid gesteld is op dat gebied!

Stap 5: Ons professioneel advies op basis van de huidanalyse

Los van wat het analyse apparaat laat zien, vragen we je ook altijd naar jouw wensen. Wat wil je? Wil je een meer stralende huid? Of heb je iets specifieks wat je wilt aanpakken, zoals rosacea, acné of pigmentvlekken? Dat bepaalt mede hoe lang we stil staan bij een bepaald onderwerp. Net zoals hoeveel kennis je al over huidverzorging hebt. Weet je al het belang van reinigen, scrubben en zonnebescherming? Top, zo niet, dan leggen we je dat met liefde en plezier uit en geven we je al onze kennis en tips mee. Wij geloven in goed, gedegen en begrijpelijk advies en geen vraag is ons te gek! 

Stap 6: Het adviseren van de juiste behandeling en behandelplan

Na de huidanalyse sluiten we af met een advies over onze behandelingen en indien gewenst ook de thuisverzorging. Als je helemaal nieuw bij ons bent adviseren we jou de Discovery Treatment te boeken, dan krijg jij en jouw gelaatsanalyse en een bijpassende gelaatsverzorging! Ben jij al een klant bij ons? Geen probleem! Wij houden automatisch bij wanneer het weer tijd is om ons behandelplan bij te sturen. 

Huidanalyse Deurne?

Wil je een huidanalyse Deurne? Coco's Luxury Beauty Bar ligt op een steenworp van Deurne, en is gelegen op de Mechelstesteenweg in Antwerpen!Wat onze klanten over ons en onze huidanalyse Deurne zeggen:

De medewerkers hebben ons met open armen verwelkomd. Ze geven genoeg informatie en beantwoorden zelfs de kleine domme vragen over huidverzorging.

Ze waren heel vriendelijk en open en toonde ook hoe je deze producten kon gebruiken. Ze legde alles duidelijk uit zodat je kon volgen voor mensen die totaal geen verstand hebben van verzorgingsproducten en het ritueel ervan.

Ze waren ook eerlijk in hun aanraden van welke product het best past voor uw huid en waarom!
Hun uitleg en verzorging waren zeer vriendelijk, empatisch en je voelde welkom bij elke stap.

Dit is mijn 1ste bezoek en zeker niet mijn laatste!!!! Wij komen zeker terug voor hun warme, vriendelijk service!!! Do.zo voort. Ik ben nu een vaste klant geworden. 

- Hafeda 7 januari 2020


Dit is mijn tweede bezoek bij jullie en ik ben super tevreden ! Ik heb zo er genoten van mijn gezichtsbehandeling, een aanrader voor elke persoon die dit wilt en nog geen goeie salon kent awel zoek niet verder CoCo luxury beauty bar is the place to be !!!! Dames nogmaals super bedankt 

- Asma


Ik kwam bij Coco terecht voor een discovery en relaxation arrangement. Er werd ruim de tijd genomen voor een deskundige analyse en behandeling van het gelaat. Nadien volgde er een heerlijke, ontspannende massage. Een aanrader!

- Cindy{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x