De allernieuwste Pigment behandeling

14 september 2023

De allernieuwste Pigment behandeling

Pigment Therapy: dé behandeling tegen pigmentvlekken

Wil je jouw pigmentvlekken graag verwijderen maar vind je een invasieve laserbehandeling iets teveel van het goede? De allernieuwste pigmentbehandeling van Germaine de Capuccini biedt een non-invasief alternatief voor cosmetische laserbehandelingen. Al na 2 behandelingen is een duidelijk verschil zichtbaar. Voor het beste resultaat ga je voor een Pigment Therapy kuur, dat zijn 4 behandelingen, en combineer je de behandeling met microneedling of LED.

Pigmentvlekken, wat zijn dat ook alweer?

Pigmentvlekken zijn feitelijk ophopingen van melanine. Melanine is het pigment dat ervoor zorgt dat onze huid (en ons haar) kleur heeft. Melanine ophopingen ontstaan doordat de melanine productie verstoord raakt. Deze ophopingen ontstaan na blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen of post-inflammatoir, dus na een ontstekingsproces door bijvoorbeeld acne of wondjes.


Hoe gaat de Pigment Therapy behandeling in z'n werk?

Wanneer je start met Pigment Therapy is het belangrijk om te weten dat de behandeling tweeledig is: het bestaat uit behandelingen in de salon plus producten voor thuisgebruik. We gaan dus samen aan de slag met het verminderen van jouw pigmentvlekken. Wanneer je de thuisverzorgingsproducten niet of niet juist gebruikt kan dat gevolgen hebben voor jouw resultaten maar no worries, we leggen je uitgebreid uit hoe, hoeveel en wanneer je deze producten gebruikt.

De behandeling

De behandeling bestaat uit 4 stappen: correction peel, dark spot complex, dark spot mask en daily hi-defense. 

Stap 1, de correction peel, kunnen we manueel of met onze Dermatech Pen met 3D naaldjes doen. Tijdens stap 1 brengen we de correction peel aan welke de melanine ophopingen verwijdert. Door de correction peel met 3D naaldjes in de huid te werken komen we dieper in de huid wat de effectiviteit ten goede komt.

Stap 2 bestaat uit het aanbrengen van Dark Spot Complex. Dat kunnen we doen door middel van Microneedling, met ons DTI-apparaat of met het LED masker. Allen versterken de werking van de maar liefst 18 werkzame bestanddelen in het Dark Spot Diminish Concentrate en garanderen een hoge effectiviteit. We bespreken voor de behandeling wat jouw voorkeur heeft.

Stap 3 bestaat uit het aanbrengen van het Dark Spot Mask. Deze corrigeert en herstelt het evenwicht van de melanineprocessen. Belangrijke ingrediënten zijn onder andere Niacinamide voor het verminderen van pigmentatie en Ascorbyl Glucoside welke de productie van melanine en tyrosinase remt en de intensiteit van het pigment vermindert. Daarnaast is Ascorbyl Glucoside een sterke antioxidant. 

Tijdens stap 4 zorgen we ervoor dat je beschermd de deur uit loopt door de Daily Hi-Defense aan te brengen. 

pigment therapy germaine de capucini pigment behandeling

De Expert Lab Pigment Therapy thuisverzorging

Onderdeel van de Pigment Therapy behandeling is de Pigment Therapy Homepack. De bestaat uit twee producten die effectief werken op het verminderen van jouw pigmentatie. 

Je start met het Dark Spot Diminish Concentrate. Hé, die naam zagen we al eerder voorbij komen toch? Klopt! Hoewel we in de salon een iets geconcentreerdere versie voor professioneel gebruik aanbrengen zorgt deze variant voor thuis voor een dubbele vernieuwende en depigmenterende werking. Het egaliseert de huidteint en vermindert de meest hardnekkige pigmentatie. Belangrijke ingrediënten zijn HLG-nanopolymeer, niacinamide, tranexaminezuur en N-acetylglucosamine. Je brengt dit concentraat 's ochtends en 's avonds aan op een gereinigde huid voordat je de crème aanbrengt.

Na het aanbrengen van het concentraat ga je door met het tweede product uit de Pigment Therapy Homepack: Dark Spot Multi-Correction Cream. Deze hydraterende crème corrigeert pigmentstoornissen en helpt tegelijkertijd om pigment te voorkomen. Belangrijke ingrediënten zijn niacinamide, N-acetylglucosamine en ascorbyl glucoside.

 Sluit in de ochtend altijd af met een sterke SPF50 om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. In de salon gebruiken we graag de Daily Hi-Defense SPF50. Wij raden jou dan ook aan om gedurende de kuur deze SPF50 te gebruiken. Na de kuur kun je weer overschakelen naar jouw regulier Germaine zonneproduct met SPF50.

expert lab pigment therapy producten voor thuis

Pigment behandelen in kuurvorm?

Een huidkuur is effectiever dan een losse behandeling. Dat geldt ook voor deze Pigment Therapy behandeling. De eerste resultaten zijn al zichtbaar na slechts twee behandelingen maar wil je echt gaan voor een zichtbaar, mooi resultaat dan raden we je aan om een kuur te doen. 

De kuur bestaat uit tenminste 4 kort op elkaar volgende behandelingen inclusief de bijbehorende thuisverzorging. Je kunt de kuur altijd uitbreiden met extra behandelingen, indien nodig.

Wat kost een pigment behandeling?

De combinatie van deze professionele verzorging en de thuisverzorging bleek al eerder zeer effectief te zijn en we kunnen dan ook niet wachten om ook jouw pigmentvlekken te lijf te gaan! Tijdens de huiddagen die dit jaar van 25 september tot en met 8 oktober plaatsvinden kun je jouw Pigment Therapy kuur met extra veel voordeel starten.

Reguliere prijs voor 4 behandelingen, homepack & microneedling:  €794,40

Huiddagen actieprijs voor 4 behandelingen, homepack & microneedling: €714,40

Overige prijzen

Losse behandeling (we raden minimaal 2 behandelingen aan voor zichtbaar resultaat): €115

Losse behandeling met microneedling / LED / DTI: €135

Benodigde thuisverzorging (Pigment Therapy homepack inclusief Daily Hi-Defense): €254,40

Ik heb nog meer vragen over de pigment behandeling van Germaine de Capuccini

Dat kan altijd! Mail je vraag naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com of stel je vragen tijdens een gratis huidanalyse in de salon. Dan kunnen we meteen naar de conditie van jouw huid kijken en zien of dat een pigment kuur iets voor je is.

Wat zijn de huiddagen eigenlijk?

Van 25 september tot en met 8 oktober 2023 vinden Coco's Huiddagen plaats. Tijdens deze periode focussen we kei hard op huidverbetering door onder andere huidkuren met voordeel aan te bieden maar bijvoorbeeld ook gelaatsverzorgingen in minivorm. Allemaal zodat jij op een toegankelijke manier aan de slag kunt met huidverbetering. Meer weten? Klik hier.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x