Kom naar de Huiddagen bij Coco's Luxury Beauty Bar

13 september 2023

Kom naar de Huiddagen bij Coco's Luxury Beauty Bar

Huiddagen bij Coco's Luxury Beauty Bar

Vanaf 25 september kun je twee weken lang, bij onze beide vestigingen, terecht voor de huiddagen. We riepen de huiddagen in het leven omdat we weten dat de huid na een zomer vol zon, terrasjes, feestjes en zee wel een oppepper kan gebruiken maar dat niet iedereen daarmee bezig gaat. Gevolg? Meer onzuiverheden, pigmentvlekken en rimpels. En wie zit daar nou op te wachten?

Tijd voor huidherstel

Daarom willen we met de huiddagen meer bewustwording creëren voor huidherstel na de zomer en iedereen de mogelijkheid bieden om resultaatgericht aan de slag te gaan met huidverbetering. Dit gaat bijvoorbeeld heel goed met een huidkuur. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat meerdere behandelingen uitgestreken over een bepaalde periode meer en ook vooral betere resultaten bereiken. Dat komt doordat de huid zich gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwt en je daardoor tijdens een kuur tot in de diepste huidlagen doordringt. En laat dat nou net zijn waar je moet wezen wanneer je je huid effectief wilt verbeteren. 

We beginnen na de zomer vaak met allerlei goede voornemens: minder drinken, harder werken voor die promotie of misschien juist meer genieten. Waarom niet in september starten met het beter verzorgen van je huid? De huiddagen zijn een goed moment om daarmee te beginnen. Boek een huidanalyse en stel samen met een van onze huidexperts een behandelplan op of boek direct een huidkuur (met korting!). 

Welke acties gelden er tijdens de huiddagen?

Natuurlijk maken we van de huiddagen ook een klein feestje. Er zijn extra fijne aanbiedingen en je krijgt een gratis make-up touch up na je gelaatsverzorging (uitgesloten van deze actie zijn miniverzorgingen en behandelingen waar make-up nadien niet gewenst is, zoals microneedling). Die touch up doen we met de producten van i.am.klean, daar word je huid namelijk ook heel erg blij van. Zo werken we aan alle kanten op huidverbetering!

Daarnaast profiteer je tijdens de huiddagen van korting op huidkuren, kun je miniverzorgingen boeken en zijn er natuurlijk leuke extra's tijdens je bezoek aan Coco's, wat dacht je van een goedgevulde Coco's goodiebag?

Korting op huidkuren

Het najaar is hét moment om te starten met huidherstel, huidvernieuwing en huidverbetering. Nou is een gelaatsverzorging natuurlijk altijd een strak plan maar wanneer je écht resultaatgericht aan de slag wilt met het verbeteren van je huid, raden we je een huidkuur aan. Bij Coco's Luxury Beauty Bar bieden we verschillende huidkuren aan, zo is er altijd wel een kuur die past bij jouw huiddoelen. En het goede nieuws, tijdens de huiddagen profiteer je van extra veel korting op een huidkuur!

pigment therapy huidkuur antwerpenWelke huidkuren zijn er?

 • NIEUW: Pigment Therapy kuur
  De allernieuwste pigmentbehandeling van Germaine de Capuccini , Pigment Therapy, komt ook in kuurvorm. Wil je werken aan het verminderen van jouw pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes of zwangerschapsmasker? Dan kies je het best deze kuur! Deze behandeling is niet enkel super effectief maar daarnaast ook tolerant voor de huid waardoor het een goed cosmetisch alternatief vormt voor bijvoorbeeld invasieve laserbehandelingen.

  Een Pigment Therapy kuur combineer je met Microneedling, LED of DTI voor het mooiste resultaat. Lees hier meer over de nieuwe Germaine de Capuccini Pigment Therapy behandeling.

  Kuur van 4 behandelingen inclusief homepack* en microneedling = €794,40
  Actieprijs tijdens de huiddagen: €714,40

      *Pigment Therapy Homepack bestaat uit de Diminish Spot Concentrate, Multi Correction Cream & Daily Hi-Defense t.w.v. €254,40.

 • Microneedling
  Microneedling is de alleskunner onder de gelaatsbehandelingen. Wil je werken aan grove poriën? Microneedling. Fijne lijntjes verminderen? Microneedling. Algehele huidverbetering? Microneedling.

  Kuur van 4 behandelingen + thuisverzorgingspakket*: €533,40

  Actieprijs tijdens de huiddagen: €482,40

  Kuur van 6 behandelingen + thuisverzorgingspakket*: 743,40
  Actieprijs tijdens de huiddagen: €692,40


  *Het thuisverzorgingspakket bestaat uit Daily Hi-Defense en Intensive Relief ter waarde van €110,40

 • Timexpert Rides
  Een van onze favoriete behandelingen om te werken aan fijne lijntjes, rimpels en algehele huidverbetering is de Timexpert Rides behandeling. In kuurvorm hebben we met deze behandeling al súper mooie resultaten gezien!

  Kuur van 3 behandelingen inclusief thuisverzorgingspakket*= €663,10
  Actieprijs tijdens de huiddagen: €494,60


  Kuur van 6 behandelingen inclusief thuisverzorgingspakket*= €993,10
  Actieprijs tijdens de huiddagen: €733,70

  *Het pakket bestaat uit Essential Make-up Removal Milk of Balancing Make-up Removal Gel, Essential Toning Lotion of Balancing Toning Lotion, Timexpert Ride Age Cure en Timexpert Rides Soft of Rich cream ter waarde van minimaal €313,10

 • Combinatie kuur Rides / Pigment
  Wil je werken aan pigment maar wil je tegelijkertijd ook met de andere tekenen van huidveroudering aan de slag? Kies dan voor deze combinatiekuur. Dubbel zoveel behandelingen én een prachtig resultaat. Je start dan met 4 behandelingen pigment en eindigt met 3 Timexpert Rides behandelingen.

  Kuur van 7 behandelingen inclusief thuisverzorgingspakket*= €1459,10
  Actieprijs tijdens de huiddagen: €1210,60


  *Het thuisverzorgingspakket bestaat uit de Pigment Therapy Homepack en de Timexpert Rides Age Cure ter waarde van €416

Boek je een huidkuur tijdens de huiddagen? Dan ontvang je ook nog eens tot en met 31 december 10% korting op al je productaankopen!

Mini gelaatsverzorgingen

Is gelaatsverzorging voor jou nog een beetje nieuw en wil je graag voorzichtig proberen of het iets voor jou is? Dan is een mini gelaatsverzorging wellicht iets voor jou! Een mini gelaatsverzorging duurt ongeveer 35 minuten en bestaat uit een aangepaste reiniging, een dieptereiniging (exfoliant/peeling of scrub), een oogcrème, dagcrème en zonnebrandcrème. 

Wil je serieus aan de slag met huidverbetering raden we je aan om je miniverzorging te combineren met een (gratis) huidanalyse. Tijdens die analyse brengen we in kaart hoe het met jouw huid gesteld is, denk bijvoorbeeld aan het vochtniveau, onzuiverheden en zonneschade. We geven je vervolgens uitgebreid advies over het verzorgen van je huid en bespreken bij welke behandeling je baat zou kunnen hebben. 

Mini gelaatsverzorging: €49,50

mini gelaatsverzorging antwerpen

Mini make-up

Een gezonde huid en kwalitatieve, gezonde make-up gaan hand in hand. Daarom maken we je tijdens de mini make-up sessie graag op met de i.am.klean make-up producten. Deze zijn ontwikkeld om bij te dragen aan het verbeteren van je huid en bevatten geen schadelijke ingrediënten.

Ga je voor de ultieme glow up? Dan boek je het best een mini gelaatsverzorging in combinatie met de mini make-up. 

Mini make-up €29,50
Mini gelaatsverzorging €49,50
Mini gelaatsverzorging in combinatie met mini make-up €69,50

Gelaatsverzorgingen met gratis make-up touch up

Boek je tijdens de huiddagen een reguliere gelaatsverzorging? Dan doen we na de behandeling een gratis make-up touch up met de producten van i.am.klean. Dit is logischerwijs niet mogelijk bij behandelingen waar het afgeraden wordt om daarna make-up te dragen zoals bij microneedling of een chemische peeling.

Let op: wil je gebruik maken van deze actie? Zorg er dan voor dat je de gratis touch up bij je behandeling boekt. Dan weten we zeker dat er ook voldoende tijd is voor je behandeling + touch up.

10% korting op Germaine de Capuccini producten

De huiddagen zijn tevens het moment om jouw favoriete Germaine de Capuccini skincare producten in te slaan. Je ontvangt dan namelijk 10% korting op alle Germaine de Capuccini huidverzorgingsproducten! Deze actie geldt zowel online als in de salon.

Boek je een huidkuur tijdens de huiddagen? Dan krijg je tot en met 31 december 2023 10% korting op Germaine de Capuccini producten. Zo kun je voordelig jouw favorieten bijkopen en aanvullen. 

Heb je productadvies nodig? Boek dan eens een gratis huidanalyse of ga voor de full experience met de Discovery Treatment (huidanalyse + gelaatsverzorging). We kijken dan naar de conditie van jouw huid en welke producten daar het best bij passen.

Waar kan ik terecht voor de huiddagen?

De huiddagen vinden plaats van 25 september tot en met 8 oktober in beide vestigingen van Coco's Luxury Beauty Bar. Je vindt ons op de Mechelsesteenweg 210A en op 't Paul Smekensplein 15. Let tijdens het boeken goed op bij welke vestiging je jouw behandeling boekt om teleurstelling te voorkomen.

Coco's Luxury Beauty Bar ' t Eilandje


 Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie 


Kunnen we ook samen naar de huiddagen komen?

Zeker weten! Boek eens een huidverzorgings- en/of make-up workshop of duo Discovery Treatment. Wil je er echt een feestje van maken met meer dan 3 personen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

duo behandelingen huiddagen antwerpen

Ik heb nog vragen over de huiddagen

Dat kan! Of je nou vragen hebt over de huiddagen of een vraag over bijvoorbeeld een behandeling of een huidprobleem waar je mee kampt: je mag altijd een mailtje sturen naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com dan zullen we je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x