Hoe maak ik een afspraak?

19 mei 2023

Hoe maak ik een afspraak?

Hoe boek ik een afspraak bij Coco's Luxury Beauty Bar?

Je bent er over uit, je wilt graag een behandeling boeken bij Coco's. Leuk! Maar, hoe werkt dat nou eigenlijk? Er zijn verschillende manieren om jouw afspraak te maken bij Coco's Luxury Beauty Bar:

1. Online

De snelste én gemakkelijkste manier om jouw behandeling te boeken bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen is via onze website. Terwijl je dit artikel leest zie je, als het goed is, rechtsonder een knop waar staat 'Maak afspraak'. Wanneer je hier op klikt opent onze boekingsmodule.

1. Kies locatie

Wil je een afspraak plannen bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie op de Mechelsesteenweg 210A in Antwerpen of is het voor jou handiger om naar Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje op het Paul Smekensplein 15 te komen? Klik op jouw gewenste locatie om verder te gaan.

2. Kies de behandeling(en)

Bij Coco's kun je rekenen op een flink assortiment aan behandelingen voor zowel lichaam als gelaat. Dat maakt ook dat het zoeken van de gewenste behandeling soms lastig kan zijn. Weet je al welke behandeling je nodig hebt? Gebruik dan de zoekfunctie. Deze vind je bij het vergrootglas.


afspraak maken coco's luxury beauty bar antwerpen


Weet je nog niet welke behandeling je precies wilt boeken? Bovenin zie je de hoofdcategorieën. Onder iedere hoofdcategorie vind je een aantal behandelingen. Gebruik de pijltjes bovenin om alle categorieën te bekijken.

Heb je de behandeling(en) gezien die je graag wilt boeken? Klik op deze behandeling om 'm te selecteren. Je kunt meerdere behandelingen tegelijk selecteren. Ben je klaar? Klik dan op 'Kies een tijd'.

3. Kies een tijd en medewerker

Heb je de voorkeur voor een specifieke Coco's medewerker? Gebruik de bovenste knop om een medewerker te kiezen. Zie je jouw gewenste medewerker er niet tussen staan? Dan kan het zijn dat deze enkel nog werkzaam is op de andere locatie.

Heb je geen voorkeur? Dan kun je direct door naar het kiezen van een datum en tijdstip. Het systeem geeft je direct aan wat de eerst mogelijke optie is, past deze datum voor jou? Klik dan op de datum om direct een tijd te kiezen. 

Heb je een specifieke datum in gedachten? Klik dan op die datum in de kalender. Mochten er op die dag geen mogelijkheden zijn voor jouw gewenste behandeling dan kun je er ook voor kiezen om je in te schrijven voor de wachtlijst. Dan nemen we contact met je op zo gauw er die dag een plekje vrijkomt. Je kunt ook meerdere dagen doorgeven door de tweede optie te selecteren. 

4. Afspraak maken

Heb je jouw gewenste dag en tijdstip geselecteerd? Dan kun je direct aan de slag met het invullen van jouw gegevens. Controleer goed of dat jouw e-mailadres en telefoonnummer kloppen, zo kunnen we je bereiken voor afspraak herinneringen maar bijvoorbeeld ook wanneer jouw afspraak onverhoopts verplaatst moet worden.

Onderaan de pagina kun je ervoor kiezen om direct of op locatie te betalen. Ook kun je je direct aanmelden voor onze nieuwsbrief. We zullen je niet spammen maar voorzien van leuke tips & trics op het gebied van skincare en beauty en natuurlijk ben je als eerste op de hoogte van sales en kortingsacties. 

2. Telefonisch een afspraak maken

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen voor het maken van afspraak. Soms kan het zijn dat we de telefoon niet opnemen omdat we druk bezig zijn om iemand in de watten te leggen. Je kunt dan een bericht achterlaten, we bellen je dan op een moment dat het beter uitkomt terug. Je kunt ons bereiken op +3238283228

3. Whatsapp

Wist je dat je ook gemakkelijk met ons kunt Whatsappen? Stuur een berichtje naar +32460950209 en we helpen je zo snel mogelijk. 

4. E-mail

Communiceer je liever via e-mail? Dat mag! Stuur een e-mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com. Het is handig wanneer je in die e-mail al aangeeft welke behandeling je graag wilt boeken en welke data en tijdstippen voor jou goed uitkomen. 

5. Langskomen

Ben je toevallig in de buurt? Dan kun je gerust even binnen lopen voor het maken van een afspraak. Onze deur is wegens veiligheidsoverwegingen altijd gesloten maar wanneer je aanbelt laten we je graag binnen!

Belangrijk om te weten

Wil je op korte termijn een afspraak boeken? Dan kun je dit het best zelf online regelen óf even bellen, dit omdat er toch altijd wat tijd nodig is om jouw berichtje of e-mail te beantwoorden. 

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact op via rebecca@cocosluxurybeautybar.com

Tot snel!

coco's luxury beauty bar antwerpen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x