Met deze behandelingen ga jij stralend de feestmaand in!

29 november 2022

Met deze behandelingen ga jij stralend de feestmaand in!

December komt eraan! Dat betekent heel veel gezelligheid maar vaak ook best wel wat stress. We zijn in de feestmaand zo druk met regelen, koken en kopen dat we onszelf soms een beetje vergeten. Beauty behandelingen stellen we uit tot het allerlaatst (en alle plekjes bij je favoriete salon in Antwerpen vergeven zijn) of voelen als moetjes die je even snel regelen. Daar gaat natuurlijk het hele idee van me-time verloren. Dus, wij geven je een paar tips om je goed voor te bereiden op de feestdagen zodat jij stralend en zonder (beauty)stress de maand doorkomt.

Met deze behandelingen ben jij helemaal klaar voor de feestdagen

Het mooiste aan onderstaande behandelingen is dat ze veelal tijdbesparend zijn! Een mooie, goed verzorgde huid heeft namelijk vaak een stuk minder make-up nodig en met een wimperlift kun je zelfs je mascara in de kast laten. Zelfs dat hardlopen om 6 uur 's ochtends voor die laatste paar centimeters kun je even bewaren voor je goede voornemens in januari: we've got you covered!

1. Cryolipolyse

Dat ene, iets te strakke glitterjurkje dat iedere keer voorbij komt op je Instagram feed? Of gewoon niet je broek open te hoeven knopen in het midden van het kerstdiner? Ga voor een paar cm minder met een cryolipolyse behandeling! Lees hier meer over cryolipolyse.

cryolipolyse behandeling Antwerpen

2. Microneedling of peeling

Wil je voor de feestdagen nog effectief werken aan bepaalde huidproblemen of je huid een echte boost geven? Ga dan voor een microneedling of peeling. Zorg er wel voor dat je deze op tijd boekt omdat je huid wat hersteltijd nodig heeft. Nu is het ideale moment! En, tot en met 31 januari profiteer je van extra korting op specials treatments zoals microneedling en peelings. 


3. Wimperlift

Wakker worden met een mooie oogopslag? Met een wimperlift hoef jij je geen zorgen te maken over mascara en wimperkrullers tijdens de feestdagen. Met een kater aan het kerstonbijt? Geen probleem, een wimperlift zorgt ervoor dat je er met minimale moeite nog steeds super fris en fruitig uitziet! 

wimperlift behandeling Antwerpen

4. Gelaatsverzorging

Geef je huid nog een oppepper door in de weken voor de feestdagen nog een gelaatsverzorging te boeken. Onzuiverheden verwijderen en wat extra voeding met een verzorgend masker. Kom je voor de eerste keer of wil je graag samen een plan opstellen om aan een bepaald huidprobleem te werken? Dan kun je het best een Discovery Treatment boeken, dan doen we voorafgaand aan jouw gelaatsverzorging een uitgebreide huidanalyse en stellen we samen een plan van aanpak op.

gelaatsverzorging Antwerpen

5. Manicure met gellak

Je kent het wel, een paar uur voor dat feestje even snel je nagels lakken. Dat gaat meestal niet helemaal zoals je dat graag wilt. Maak het jezelf niet te moeilijk en boek nu alvast een afspraak voor een manicure met gellak. Mooi verzorgde nagels met een kleurtje dat zo'n twee weken blijft zitten, ideaal!

manicure met gellak Antwerpen

BONUS TIP:
Wil je nou echt helemaal zen de feestdagen door? Dan boek je gewoon lekker een uitgebreide massage in onze salon in Antwerpen. We nemen graag de tijd om jou lekker in de watten te leggen. Wat nou, decemberstress?

Plan je behandeling vooruit bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Start vandaag alvast met het inplannen van jouw behandelingen rondom de feestdagen, zo weet je zeker dat we voor jou een plekje vrij hebben en heb je geen last minute stress.

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Om je nóg iets beter voorbereid de december maand in te sturen geven we je ook alvast wat cadeau inspiratie mee. De cadeautjes van Coco's zijn namelijk altijd een feestje onder je kerstboom. Ze zien er altijd super-de-luxe en mooi uit én maken de ontvanger ook nog eens hartstikke blij. 

Geef bijvoorbeeld eens een Coco's Luxury Beauty Bar giftcard cadeau. Zo kan de ontvanger zelf (of in overleg met ons) kiezen welke behandeling ze het liefst ondergaan. Het leuke aan een cadeaubon van Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen is dat 'ie geschikt is voor eigenlijk iedereen. Een manicure voor mama of misschien wel eens een For Men gelaatsverzorging voor je partner of beste vriend. Een cadeaubon van Coco's is een ervaring, iets om naar uit te kijken en een herinnering die blijft. 

Wil je toch liever iets tastbaarders geven of weet je toevallig dat de ontvanger een super skincare fan is? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Er staan verschillende promo's en sets in onze online giftshop die leuk zijn om te geven maar ook zeker niet misstaan op jouw eigen wishlist!

Advies nodig?

Of je nou iets wilt weten over een van onze behandelingen of dat je hulp nodig hebt bij het kiezen van het perfecte cadeau voor je vriendin: we staan voor je klaar! Mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com of bel naar +3238283228. Tot snel!

Liefs,

Team Coco's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x