Safety First, Beauty Second

10 juni 2020

Safety First, Beauty Second

Safety First, Beauty Second
We zijn alweer in onze vierde week van de heropening! Op maandag 18 mei opende wij onze deuren weer. De boekingen vlogen ons om de oren en heel team Coco's was super blij om iedereen weer te zien. En nog blijer om weer iedereen van fijne en professionele behandelingen te voorzien. Maar we krijgen iedere dag toch nog veel vragen over hoe wij in onze salon met de corona maatregelen omgaan en daarom willen we je dat graag toelichten.
 

De belangrijkste punten voor je op een rijtje:

 • We werken uitsluitend op afspraak, ben je veels te vroeg? Dan vragen we je om buiten te wachten. Helaas zijn de wachtruimte als ook het toilet gesloten.
 • We vragen alle klanten, op voorhand, dat wanneer er coronaverschijnselen zijn zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38° C) of benauwdheidsklachten, de afspraak te annuleren.
 • Bij binnenkomst en bij vertrek vragen wij jou om jouw handen te desinfecteren. 
 • Zowel wij als jij dragen een mondkapje (heb je er geen? Dan krijg je die van ons!).
 • Alle materialen worden zoals je van ons gewend bent eenmalig gebruikt of gedesinfecteerd na gebruik.
 • De behandelruimte en alle oppervlakten waarmee je in contact komt wordt na elke klant gedesinfecteerd.
 • De salon wordt regelmatig gedesinfecteerd en gelucht.

  Ons Corona protocol voldoet volledig aan de regelgeving en is er voor jouw én onze veiligheid. Zo kan jij ontspannen genieten van jouw behandeling.

  We are ready for you! Dus laat je scheermes, je neusstrips en pincet links liggen en boek vandaag nog jouw favoriete behandeling. Alle behandelingen, ook massages, worden weer door ons team uitgevoerd met extra zorg voor jouw gezondheid!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x