We komen dichterbij!

We komen dichterbij!

Een paar dagen geleden stuurde onze interieurarchitect, Sien Huygen van 2nd Skin (www.2nd-skin.be), de eerste tekeningen op van haar visie van Coco's Luxury Beauty Bar. Na uitvoerige gesprekken, lijstjes van wat wil, maar ook wat wil ik niet en foto's, kon zij een beeld vormen van wat ik in mijn gedachte had, maar dan nog beter; een totaal concept afgestemd op vorm, functionaliteit en de experience die wij onze klanten willen bieden op onze nieuwe locatie. 

Veel eerder dan verwacht kon zij de tekeningen doorsturen en hebben we ze doorgenomen. Waar ik normaal heel mondig ben, was ik voor Sien angstvallig stil. Ik was en ben nog altijd onder de indruk als ik zie hoe mooi onze eerste vestiging gaat worden.  

7 februari aanstaande zal de sleuteloverdracht plaats vinden, waarna we met het hele team van start kunnen gaan met de verbouwing. Iedereen blijft maar zeggen dat 1 april een uitdagende deadline is, maar gelukkig gaan we die niet uit de weg! 

Wil je op de hoogte blijven van onze vorderingen? Neem dan ook een kijkje op onze facebook of instagram

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x