Welke gezichtsbehandeling is het meest geschikt voor mij?

30 augustus 2021

Welke gezichtsbehandeling is het meest geschikt voor mij?

Welke gezichtsbehandeling is het meest geschikt voor mij?

Er zijn talloze gelaatsbehandelingen waar je uit kunt kiezen als het gaat om huidverzorging en huidverbetering. Er zijn zoveel opties dat we ons goed kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom leek het ons een goed idee om een aantal behandelingen uit te lichten.

Wil je graag werken aan huidverbetering? Heb je bijvoorbeeld pigmentvlekken, acné of een gevoelige huid? Dan is een combinatie van goede thuisverzorging en professionele, huidverbeterende gezichtsbehandelingen een must. Bij Coco’s Luxury Beauty Bar in Antwerpen bieden we een heel scala aan gelaatsverzorgingen aan waarbij we effectief werken aan huidverbetering en samen gaan voor resultaat. 

Gelukkig hoef je het bij ons niet zelf te bedenken! Boek de eerste keer de "Discovery Treatment" en dan maken we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan. Ben je al even niet geweest? Boek dan gewoon "Een op jouw huid afgestemde gelaatsverzorging". Dan bepalen we samen welke gelaatsbehandeling voor jou het meest geschikt is. 

Wil je toch van te voren zelf jouw gezichtsbehandeling uitzoeken? Want je bent maar voor eventjes in Antwerpen? Lees dan verder voor wat inspiratie! 

Coco's Luxury Beauty Bar. Jouw Germaine de Capuccini schoonheidssinstuut voor huidverbetering in Antwerpen.

Anti Glycatie en verhelderende gelaatsbehandeling | Timexpert C+ (A.G.E.) 

Een typische gelaatsverzorging voor anti-aging. Deze gaat namelijk de glycatie in de huid tegen. Glycatie wordt ook wel versuikering genoemd. Collageen en elastine vezels verharden door suikers en er is sprake van verkleving van het bindweefsel in de huid. Er vormen zich dan zogenaamde advanced glycation end products (A.G.E). Het gevolg hiervan is een minder elastische, verslapte huid. 

Op basis van onderzoek combineert Germaine de Capuccini de krachtige werking van vitamine C (VC-IP-derivaat) met het Ume-extract om het glycatieproces af te remmen. De Timexpert C+ (A.G.E.) anti-glycatie behandeling gaat dit proces tegen en zorgt weer voor stevigere en stralendere huid. De huid ziet er zichtbaar stralend, gladder en vitaler uit.


Voor wie is de anti-Glycatie gezichtsbehandeling?

Voor iedereen vanaf 25 jaar die last heeft van een grauwe, doffe huid die niet straalt, een gedehydrateerde, slappe huid of voor mensen met een vermoeide en futloze huid. Maar ook voor mensen die op vakantie gaan naar de zon, of net zijn geweest. Zo kan je veel antioxidanten in de huid brengen om de schadelijke vrije radicalen die je van de zonnestraling krijgt te niet kan doen. 

De Vitamine C gelaatsbehandeling is een heerlijk ontspannende verzorging die heel zomers en fris ruikt en je achterlaat met een mooie glow en een intens ontspannen gevoel. Het beste resultaat bereiken we in kuurvorm of met maandelijkse sessies. Zuurstof en anti-pollutie  gelaatsverzorging | Excel Therapy O2 

Onze huid wordt continu blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf zoals milieuvervuiling, UV-stralen maar ook dingen als stress en slaaptekort kunnen je huid zichtbaar aantasten. De Zuurstof en Anti-Pollutie behandeling met de Excel Therapy lijn van Germaine de Capuccini ontgift de cellen, vertraagt het verouderingsproces en vervaagt de tekenen van huidveroudering. Je huid voelt fris en zacht aan en heeft een heldere en vitale uitstraling. 

Deze dame geniet van een het heerlijke Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 masker in combinatie met ons DTI toestel. Bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen willen wij altijd het best mogelijke resultaat voor jou!

Voor wie is de Zuurstof en anti-pollutie gezichtsbehandeling?

Deze anti-pollutie gelaatsbehandeling is zowel geschikt voor anti-aging als ook voor de onzuivere tot acné huid. Ze is perfect voor iedereen vanaf 25 jaar met een vale en/of doffe teint, onderhuidse bultjes en om tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. En zeker als je in de omgeving van Antwerpen met al haar pollutie woont. Deze behandeling is het effectiefst wanneer je ‘m maandelijks ondergaat. Iets voor jou? Boek deze behandeling direct. 


LED Fototherapie gezichtsbehandeling voor acné

LED fototherapie kan ingezet worden voor verschillende doeleinden zoals anti-aging, hyperpigmentatie en een gevoelige huid maar in deze blog lichten we vooral de LED therapie uit voor mensen met een acné huid met papellen, pustels en/of geïnfecteerde poriën.  Het blauwe licht van de LED X-Pert vertraagt de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het vormen van acne. Het rode licht heeft een huidvernieuwende werking. Dat in combinatie met de doeltreffende acné verzorging, de Purexpert behandeling, is super effectief gebleken voor mensen met acne en onzuiverheden. Deze mooie dame krijgt een purexpert gezichtsbehandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar, jouw Germaine de Capuccini schoonheidsinstituut in Antwerpen!


Voor wie is de LED Fototherapie in combinatie met Purexpert?


Geschikt voor iedereen die af wilt van die vervelende acne huid met puistjes, papellen, pustels en ontstoken poriën. De behandeling werkt het beste in combinatie met de juiste Germaine de Capuccini thuisverzorging. Daarnaast raden we aan de behandeling regelmatig te herhalen tot de acné onder controle is. Kun jij ook niet wachten om van je acne af te zijn? Klik dan op de knop hieronder om je eerste afspraak te boeken.

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar in Antwerpen bieden we een heel scala van behandelingen aan maar waar we echt voor staan is ons maatwerk. Wil je een behandeling die precies is afgestemd op jouw wensen, huidtype, huidprobleem of huiddoelen? Boek dan een huidanalyse in combinatie met een van onze expert verzorgingen van Germaine de Capuccini of boek onze Discovery Treatment! 


wij hebben verschillende gelaatsverzorgingen die jou kunnen helpen bij het aanpakken van acnè, pigmentvlekken, gevoelige huid of rimpels. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Coco's Luxury Beauty Bar. jouw Germaine de Capuccini schoonheidsspecialist in Antwerpen.Ben je er nog niet uit? Boek eerst een gratis huidanalyse!

Kun je niet kiezen of heb je bijvoorbeeld meer huidproblemen die je graag wil aanpakken? Onze behandelingen zijn altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit doen we op basis van een huidanalyse en een adviesgesprek. Meteen een afspraak maken met één van onze huidexperts? Maak hieronder direct een afspraak en kom langs! Je vindt ons aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen, vlakbij het Harmonie park en de Belgiëlei. 

Wil jij weten wat we nog meer kunnen betekenen voor jouw huid? Schrijf je dan hieronder in! 


* indicates required
 
 
/ ( mm / dd )
Ik wil meer weten over {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x