Coco's Luxury Beauty Bar: nu ook in Antwerpen-Noord!

13 mei 2023

Coco's Luxury Beauty Bar: nu ook in Antwerpen-Noord!

Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje is een feit!

Krijg jij ook geen genoeg van Coco's Luxury Beauty Bar? We openen per 1 juni onze tweede vestiging op 't Eilandje. We nemen onze intrek in voormalig Studio A op het Paul Smekensplein 15 in Antwerpen. Voor reguliere Coco's klanten verandert er niets máár natuurlijk mogen jullie ook mee profiteren van een aantal feestelijke openingsacties! Ook handig om te weten, we refereren vanaf nu naar de locatie op de Mechelsesteenweg als Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie.

Tell a friend.

Jij bent natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze nieuwe locatie maar we kunnen ons voorstellen dat je jouw behandelingen gewoon blijft boeken bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie. Daarom bedachten we een leuke openingsactie voor onze vaste klanten: Ken jij een beauty fan die in Antwerpen-Noord woont? Verwijs hem of haar dan naar Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje. Jullie ontvangen dan beide 10 euro korting op jullie behandeling! Let op: alleen geldig wanneer de vriend(in) nog geen reguliere klant is bij Coco's Luxury Beauty Bar. 

coco's luxury beauty bar antwerpen noord

Wat kun je verwachten bij Coco's Luxury Beauty Bar op 't Eilandje?

Woon je in Antwerpen-Noord en ben je nog niet bekend met Coco's Luxury Beauty Bar? Dit is een greep uit onze behandelingen:


gelaatsverzorging Antwerpen 't eilandje

Duo behandelingen bij Coco's Luxury Beauty Bar

Wil je graag met twee personen komen? Wanneer je tijdens het online boeken zoekt naar 'duo' vind je alle behandelingen die je gemakkelijk online als duo kunt boeken. Wil je met meer personen komen of staat jouw gewenste moment er niet tussen? Neem dan even contact met ons op zodat we de perfecte beauty dag voor jullie kunnen samenstellen.

Germaine de Capuccini bij Coco's Luxury Beauty Bar

Als het gaat om huidverbetering werken we het liefst met de crème de la crème daarom kozen we voor Germaine de Capuccini. Germaine de Capuccini is een luxe huidverzorgingsmerk uit Spanje, opgericht in 1964. Met meer dan 50 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldleider in professionele huidverzorging. Germaine de Capuccini maakt gebruik van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten, zoals vitamines, antioxidanten en plantenextracten, om zo effectieve resultaten te leveren. 

Wist je dat je Germaine de Capuccini ook gemakkelijk en snel online kunt kopen in onze webshop? 

germaine de capuccini coco's luxury beauty bar antwerpen

Come & meet team Coco's

Ben je benieuwd naar Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje maar vind je het nog een beetje spannend om jouw favoriete schoonheidsbehandeling in handen te geven van een nieuwe salon? Snappen we helemaal! Daarom kun je bij wijze van kennismaking altijd een gratis huidanalyse boeken. We bekijken dan met behulp van ons professionele huidanalyseapparaat uitgebreid naar de conditie van jouw huid en bespreken hoe we samen het beste verder kunnen gaan. Is het niet voor jou? Geen enkel probleem! Ben je net als wij helemaal enthousiast over onze nieuwe vestiging? Dan zien we je snel weer terug!

Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook & Instagram? Daar houden we je op de hoogte van lopende acties maar voorzien we je ook van informatie over alles wat met beauty en skincare te maken heeft.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x